Nėščia manekenė I. Thomas pozavo nuoga

Besilaukianti Imogen Thomas pasinaudojo kitų įžymybių patirtimi ir nusifotografavo nuoga. Modelis ir realybės šou „Didysis brolis“ (Big Brother) dalyvė nuotraukoje parodo didžiulį pilvą, o intymias vietas uždengia rankomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2013, 6:19 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:12 AM

Duodama interviu „New!“ žurnalui I. Thomas prisipažino, kad bijo ne tik gimdymo bet ir to, kaip nėštumas pakeis jos figūrą.

„Priaugusi svorio aš ėmiau jaustis nepatogiai. Kurį laiką aš nebesijaučiau seksuali. Pastebėjau, kad mano rankos tapo stambesnės. Sykį, pamačiusi savo nuotrauką, išvydau pasmakrę! Vis dėlto tikiuosi, kad po gimdymo mano kūnas bus toks, kaip anksčiau“, – sakė modelis.

I. Thomas ir jos vaikinas Adamas Hosley'is apie nėštumą paskelbė rugpjūtį. Preliminariais duomenimis, kūdikis turėtų gimti šv. Valentino dieną.

Modelis fotosesijoje pozavo vadinamąja Demi Moore poza. Daugiau nei dvidešimt metų aktorė D. Moore būdama nėščia visiškai nuoga pozavo žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui.

D. Moore pavyzdžiu pasekė ne tik I. Thomas. Tarp rūbus nusimetusių mamų buvo aktorės Monica Belluci, Tori Spelling, manekenės Miranda Kerr, Eva Herzigova, Claudia Schiffer, dainininkės Mariah Carey, Britney Spears, Christina Aguilera, Jessica Simpson ir kitos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.