J. Aniston pritrenkė fotografus ant raudonojo kilimo pasirodžiusi subjaurota nugara (video)

Aktorei Jennifer Aniston (44 m.) jos režisuoto filmo „Call Me Crazy“ premjera Los Andžele turėjo būti išskirtinė diena. Taip gal ir būtų nutikę, jei ne aktorės noras žūtbūt pasipuošti juodos spalvos, nugara ir jos dailias kojas išryškinančiu drabužių ansambliu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2013, 6:45 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:48 AM

Retas kuris galėtų pasakyti, kad aktorės J. Aniston figūra nėra arti tobulumo. Jai puikiai tinka kūno formas išryškinantys drabužiai – trumpos suknelės ar šortai.

Tačiau J. Aniston per savo režisuoto filmo premjerą pamiršo, kad jai visai neseniai buvo atlikta kraujotaką gerinanti procedūra taurėmis, todėl aktorės nugara buvo nusėta nuo taurių likusiais atspaudais.

Panašu, kad aktorei tai mažai rūpėjo, ir ji pasirinko tokius drabužius, kurie atidengia jos nugarą. Negana to, Jennifer plaukus susirišo į arklio uodegą, taip dar labiau parodydama susirinkusiems fotografams ir kitoms garsenybėms medicininių procedūrų pasekmes.

Tiesa, nuotraukose galima įžvelgti, kad aktorė bandė maskuoti nuo taurių likusias žymes - jos padengtos šviesinančia ir dėmes maskuojančia pudra, rašoma dailymail.co.uk. 

J. Aniston procedūras taurėmis atlieka jau šešerius metus, kaip ir jos kolegos Bradas Pittas bei Gwyneth Paltrow.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.