Britų karališkosios šeimos jaunimas aplankė „Warner Brothers“ studiją

Didžiosios Britanijos princas Williamas, jo žmona Catherine ir princas Harry penktadienį turėjo progos pabūti burtininkų aplinkoje - jie lankėsi „Warner Brothers“ studijose, kur buvo sukamos juostos apie Harį Poterį ir Betmeną.

Britų karališkosios šeimos jaunimas aplankė „Warner Brothers“ studiją.<br>„Reuters“
Britų karališkosios šeimos jaunimas aplankė „Warner Brothers“ studiją.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 26, 2013, 9:00 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:13 PM

Karalaičiai, oficialiai atidarę studijas Lyvsdene, šiauriau Londono, išbandė rekvizitą ir kostiumus, mostus burtininko lazdele prie dekoracijų kino filmams apie paauglį burtininką.

Jie dalyvavo ekskursijoje „Making of Harry Potter“, tapusią tikra turistine atrakcija pagal autorės J. K. Rowling knygas pastatytų filmų gerbėjams.

Antrasis pretendentas į sostą Williamas sėdo prie betmobilio vairo iš naujausios trilogijos, kurią režisavo Christopheris Nolanas.

„Christianas Bale'as sensta, pavargo... Aš jį pakeisiu, jei prireiks“, - pajuokavo 30-metis Karališkųjų oro pajėgų gelbėjimo ir paieškos sraigtasparnio pilotas, turėdamas omenyje Holivudo žvaigždę iš serijos apie šį superherojų.

Dar jis užšoko ant betmeno motociklo ir įjungė variklį, o jo brolis Harry pirštais užsikimšo ausis nuo baisaus triukšmo.

31-erių Kate, kuri jau nėščia šeštą mėnesį, leido berniukams pažaisti su žaisliukais, bet spėjo apkerėti visus savo juodu švarkeliu ir padidėjusį pilvą išryškinančia balda juodais taškais suknele iš britų parduotuvės „Topshop“.

Laukiama, kad pirmasis šios poros vaikas gims liepą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.