Antrą kartą ištekėjo 73-ejų metų sulaukusi atlikėja T. Turner

JAV gimusi superžvaigždė Tina

Nebekoncertuojanti 73 metų dainininkė „prieš kelias dienas“ tyliai ištekėjo už 57 metų įrašų studijos boso Erwino Bacho, per civilinę ceremoniją ant Ciuricho ežero kranto Kiusnachte Šiaurės Šveicarijoje<br>AP
Nebekoncertuojanti 73 metų dainininkė „prieš kelias dienas“ tyliai ištekėjo už 57 metų įrašų studijos boso Erwino Bacho, per civilinę ceremoniją ant Ciuricho ežero kranto Kiusnachte Šiaurės Šveicarijoje<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 17, 2013, 1:20 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 11:35 PM

Nebekoncertuojanti 73 metų dainininkė „prieš kelias dienas“ tyliai ištekėjo už 57 metų įrašų studijos boso Erwino Bacho, per civilinę ceremoniją ant Ciuricho ežero kranto Kiusnachte Šiaurės Šveicarijoje, sakė municipaliteto pareigūnas Hannesas Friessas .

Kaip praneša šveicarų žiniasklaida, pora jungtuves sekmadienį atšvęs savo namuose - Algonkeno pilyje netoli Kiusnachto Ciuricho ežero pakrantėje jaukia budistine ceremonija, kurioje dalyvaus 120 svečių.

Į šventę turi atvykti tokios ryškiausios muzikos industrijos žvaigždės kaip Davidas Bowie, Erosas Ramazzoti ir Sade, taip pat – televizijos pokalbių karalienė Oprah Winfrey, rašė šveicarų savaitraštis „Schweiz am Sonntag“, kuris taip pat pranešė, kad svečių buvo paprašyta vilkėti baltai.

Pati nuotaka, kuri JAV pasą į šveicarišką iškeitė anksčiau šiais metais, vilkės italų mados milžino Giorgio Armani kurtą apdarą, tvirtino laikraštis, kuris savo šaltinių neatskleidė.

Šveicarų žiniasklaida pranešė, kad sekmadienio šventei bus įrengta nedidelė scena ir kad T. Turner su E. Bachu išsiuntinėjo laiškus kaimynams, kuriuose iš anksto atsiprašo už galimą triukšmą.

T. Turner, kuri gimė kaip Anna Mae Bullock, Tenesyje, per penkis dešimtmečius trukusią karjerą išleido tokius hitus kaip „Simply the Best“ ir „We Don't Need Another Hero“, o 1995-aisiais drauge su E.Bachu persikraustė į Šveicariją, kai jis buvo perkeltas į šią šalį.

Prieš tai, kai 9-ojo dešimtmečio viduryje užsimezgė jos santykiai su E.Bachu, T. Turner, kaip žinia, 14 metų buvo ištekėjusi už savo karjeros partnerio Ike‘o Turnerio.

Ji paliko jį 1976-aisiais, dėl jo rimto smurtavimo. Tai aprašyta jos autobiografijoje „Aš, Tina“ (I, Tina); apie tai užsimenama ir jos 1984 metų hite „What's Love Got To Do With It“.

Iš viešumos T.Turner pasitraukė po paskutinių gastrolių 2008-2009 metais.

Paklausta apie savo santykius su Erwinu, ji sako: “Mes esame viena!”

Lygiai taip pat trumpai žvaigždė atsako į klausimą, kodėl pagal savo amžių atrodo taip puikiai. „Mėgaujuosi gyvenimu“, - toks yra jos atsakymas.

T. Turner gimė baptistų šeimoje, bet 1974-aisiais paskelbė, kad sulieja savo tikėjimą su ničireniškuoju budizmu, ir sakė, kad ši religija bei jos dvasinės giesmės praeityje padėjo jai ištverti sunkius laikus.

Tina iš pirmosios santuokos turi 52 metų sūnų Ronaldą. Nuo muzikanto Raymondo Hillo ji dar turi 55 metų sūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.