N. Portman debiutuos kaip vaidybinio filmo režisierė

Aktorė Natalie Portman turi debiutuoti kaip vaidybinio filmo režisierė ir

N.Portman, kuri gimė Jeruzalėje, vaidins A.Ozo motiną ir į projektą, kuris dar neturi pavadinimo, nori pasikviesti izraeliečių aktorius.<br>"Reuters"
N.Portman, kuri gimė Jeruzalėje, vaidins A.Ozo motiną ir į projektą, kuris dar neturi pavadinimo, nori pasikviesti izraeliečių aktorius.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 25, 2013, 4:07 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:55 PM

„Juodosios gulbės“ (The Black Swan) aktorė ne tik režisuos filmą pagal Amoso Ozo autobiografinę knygą „Pasakojimas apie meilę ir tamsą“ (A Tale of Love and Darkness), bet ir rašys jo scenarijų. A.Ozas savo knygoje aprašo motinos kovą su proto liga 5-ajame dešimtmetyje ir tėvo bandymus jai padėti.

N.Portman, kuri gimė Jeruzalėje, vaidins A.Ozo motiną ir į projektą, kuris dar neturi pavadinimo, nori pasikviesti izraeliečių aktorius. Dar nežinoma, ar juosta bus statoma anglų, ar hebrajų kalba.

Tai bus ne pirmas režisūrinis N.Portman bandymas: ji yra režisavusi trumpametražį filmą „Ieva“ (Eve), kuriam taip pat parašė scenarijų ir kuris yra segmentas 2009 metų filme „Niujorke, myliu tave“ (New York, I Love You).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.