Dienos šviesą išvydo nuogos H.Klum nuotrauka

Daugeliui žmonių paplūdimys – ramybės ir poilsio oazė, tačiau Heidi Klum – tai dar ir puiki vieta pikantiškoms fotosesijoms.

H.Klum išties atidavė duoklę savo gerbėjams - 4 vaikų motina paviešino ganėtinai seną nuotrauką, kurioje demonstruoja neįtikėtinai liekną ir stangrų kūną, subtiliai pridengdama intymias vietas.<br>"Instagram"
H.Klum išties atidavė duoklę savo gerbėjams - 4 vaikų motina paviešino ganėtinai seną nuotrauką, kurioje demonstruoja neįtikėtinai liekną ir stangrų kūną, subtiliai pridengdama intymias vietas.<br>"Instagram"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 12:42 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:07 PM

Pastaruoju metu 40 metų modelis nepailsta stebinti gerbėjų, savo socialinių tinklų paskyrose viešindama nuotraukas, kuriose vilki pavojingai mažai rūbų. Heidi aktyviai dalijasi kraują kaitinančiais atostogų vaizdeliais socialiniame tinkle „Instagram“.

Šį kartą H.Klum išties atidavė duoklę savo gerbėjams - 4 vaikų motina paviešino ganėtinai seną nuotrauką, kurioje demonstruoja neįtikėtinai liekną ir stangrų kūną, subtiliai pridengdama intymias vietas. Nuotrauka daryta profesionalaus fotografo Russello Jameso. Per Meksikoje vykusią fotosesiją tiek H.Klum, tiek R.Jamesas gavo tikrą adrenalino pliūpsnį - bangos tuo metu buvo tokios didelės ir pavojingos, kad lengvai galėjo pasiglemžti supermodelį į jūrą.

„Pažvelgus į nuotrauką atrodo, kad aplink tylu ir ramu, tačiau realybė buvo visai kitokia. Vieną minutę vis raminu Heidi, kad bangos dar toli, o kitą, žiūrėk, jau bėgame tolyn, kad tik išgelbėtume savo gyvybes. Po fotosesijos Heidi buvo išties pavargusi ir stipriai aptalžyta bangų.. Tačiau buvo verta, fotosesija buvo pašėlusi! Atmintyje išliko puikūs prisiminimai, padarėme nuostabių nuotraukų ir puikiai praleidome laiką“, - teigia R.Jamesas.

Panašu, kad H.Klum nė neketina leisti savo gerbėjams atsipūsti. Vokiečių kilmės modelis ir vėl išvyksta į kelionę. Sekmadienį ryte moteris paviešino nuotrauką iš privataus lėktuvo, kuriame nežinoma kryptimi su ja skrido ir jos vaikinas bei buvęs asmens sargybinis Martinas Kristenas. Porelė iš rankų suformavo širdelę, šitaip demonstruodami jausmus ir stiprų tarpusavio ryšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.