Ant mirties slenksčio buvęs M.Culkinas viešumoje pasirodė sutvirtėjęs

Dar pernai filmų „Vienas namuose”, „Turtuolis Ričis” žvaigždė Macaulay Culkinas (33 m.) buvo ties išsekimo riba - visų laikraščių antraštės rėkte rėkė, kad nuo narkotikų priklausomam aktoriui gyventi liko mažiau nei pusmetis. Vis dėlto penktadienį pasirodęs Niujorko „Comic Con” mugėje M.Culkinas įrodė, kad jis ne tik išgyveno, bet ir atsigavo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2013, 7:09 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 5:38 AM

Puikiai nusiteikęs M.Culkinas bendravo su mugės lankytojais, laidė juokelius ir linksminosi su serialo „Robot Chicken” kūrybine komanda. Tiesa, aktorius ir pats dalyvavo šio serialo pristatyme, taip atkreipdamas visos užsienio žiniasklaidos dėmesį.

Lygiai prieš metus iš M.Culkino buvo likę tik kaulai ir oda. 170 cm ūgio aktorius pernai rugsėjį svėrė vos 47 kilogramus. Anot užsienio žiniasklaidos, kažkada buvusio populiaraus aktoriaus M.Culkino gyvenimas nugarmėjo žemyn po to, kai jį pametė nuotaka, jauna aktorė Mila Kunis.

M.Culkinui, kuriam moterų dėmesio netrūko, Mila buvo reikalinga kaip žmogus. Jo sudėtingas vidaus pasaulis priėmė merginą išskėstomis rankomis. Vieno tipo Holivudo žvaigždučių fone išskirtinės išvaizdos Mila jam atrodė tarsi egzotinis stebuklas, todėl išsiskyrimas su ja smogė M.Culkinui iš visų jėgų. Nepajėgęs susidoroti su skyrybų skausmu aktorius ėmė vartoti narkotikus ir greitai atsidūrė heroino duobės dugne.

Vienas bulvarinis Amerikos leidinys pranešė, kad „Vienas namuose” žvaigždė reguliariai vartoja narkotikus, skausmą malšinančius vaistus, o savo namus Manhatane pavertė tikra landyne, kur vienas ar su draugais mėgaujasi kvaišalais. Teigta, kad kas mėnesį M.Culkinas narkotikams išleidžia 6 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.