M.Douglasas prisipažino melavęs dėl vėžio formos

Per pokalbių laidą „This morning“ 69-erių aktorius prisipažino melavęs apie savo ligą. Paaiškėjo, kad 2010 metais jis kovojo ne su ketvirtos stadijos gerklės vėžiu – jam buvo diagnozuotas burnos ertmės vėžys, o tiksliau – piktybinis navikas ant liežuvio pagrindo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2013, 12:08 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:08 AM

„Tai nutiko pačiu netinkamiausiu laiku – aš kaip tik ruošiausi didžiuliam „Volstryto“ („Wallstreet“) turui, tad buvo aišku, kad atšaukti renginius tik todėl, jog „jaučiuosi prastai“, – labai bloga mintis. Man neliko nieko kito, kaip tik paskelbti, kad sergu vėžiu“, – teigia M.Douglasas.

Aktorius savo diagnozę paviešino 2010 metų rugpjūčio mėn., tačiau, įkalbėtas gydytojo, diagnozę šiek tiek „pakeitė“ – paskelbdamas, kad serga gerklės vėžiu. Taip nutiko todėl, kad, jei būtų tekę pašalinti graikinio riešuto dydžio naviką ant M.Douglaso liežuvio pagrindo, aktorius būtų netekęs dalies žandikaulio ir liežuvio. O tai jo įvaizdžiui išties pakenktų. Tad M.Douglasas nusprendė, kad geriausias būdas išvengti nemalonumų – „nekaltai“ pameluoti.

Aktoriui iškart po diagnozės buvo pradėta taikyti chemoterapija ir švitinimo procedūros. Laimei, pirmo ryškumo Holivudo žvaigždė jau po metų įveikė mirtiną ligą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.