Lady Gaga Londono naktiniame klube išsirengė nuogai

Šeštadienio naktį Londono naktinio klubo „G–A–Y“ lankytojai ne tik mėgavosi Lady Gagos kompanija, tačiau ir gavo lengvą šoką. Šokiruoti mėgstanti atlikėja, kuriai žodis „gėda“ vargu ar pažįstamas, ėmė ir nusimetė visus kūną dengusius drabužius. Tikrai taip, visus iki vieno!

Lady Gaga Londono naktiniame klube išsirengė nuogai.<br>"Twitter" nuotr.
Lady Gaga Londono naktiniame klube išsirengė nuogai.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-29 07:50, atnaujinta 2018-02-20 18:43

Per pasirodymą Lady Gaga vilkėjo keistą beformį baltos spalvos apdarą. Jai atliekant naujausio savo albumo „ArtPop“ singlą „Venus“, minia tiesiog šėlo iš pasigėrėjimo. Panašu, kad klubo lankytojai iš tiesų mėgavosi gera atmosfera, tik štai, staiga renginys pasisuko visai nenumatyta linkme.

27-erių atlikėja pakėlė savo apdarą, nusimovė kelnaites ir parodė intymiąją vietą visai naktinio klubo publikai. Dainai pasibaigus, Lady Gaga nusprendė, kad to – tiesiog negana, tad ėmė ir nusivilko savo kostiumą pademonstruodama nuogut nuogutėlį kūną.

„Little Britain“ žvaigždė Mattas Lucasas, kuris tuo metu taip pat dalyvavo renginyje, savo „Twitter“ paskyroje paskelbė: „Lady Gaga nustebino „G–A–Y“ publiką: nusimetė kelnaites ir parodė savo lytinius organus. Visi sutinka, kad pasirodymas buvo įspūdingas, tačiau vis dėlto mes liksime homoseksualūs.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.