Ekscentriškoji M.Cyrus – ir vėl ilgaplaukė

Tik nepamanykite, kad skandalingoji žvaigždė sugrįžo į „doros kelią“ – vilnijantys plaukai tėra perukas, skirtas artėjančiam Helovinui.

Ekscentriškoji M.Cyrus - ir vėl ilgaplaukė.<br>"Instagram" nuotr.
Ekscentriškoji M.Cyrus - ir vėl ilgaplaukė.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 9:47 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:25 PM

Miley Cyrus „Twitter“ paskyros sekėjai tikriausiai aiktelėjo iš nuostabos, išvydę kukliai besišypsančią, nuogo kūno nedemonstruojančią ilgaplaukę, tokią pačią, kokia kadaise „Hanos Montanos“ žvaigždė ir buvo.

Panašu, kad sumanus 20-metės bandymas apgauti savo gerbėjus abejingų nepaliko. Įžymybė taip pat įkėlė nuotrauką su ryškiu purpurinės spalvos peruku, lyg pašiepdama nemalonumų persekiojamą buvusią vaikų pasaulio žvaigždę Amandą Bynes.

Kone prieš metus nusirėžusi ilgas kasas M.Cyrus atsikratė „Disnėjaus“ mergaitės įvaizdžio ir įsijautė į naują, pankišką vaidmenį, kuris ne tik įvėlė ją į daugelį skandalų, pelnė jai vulgarios įžymybės reputaciją, tačiau taip pat suteikė pasitikėjimo savimi ir iškėlė ją į populiarumo viršūnę.

Dar liepos mėnesį dienraščiui „Torronto Sun“ M.Cyrus prisipažino nemaniusi, kad pakeitus šukuoseną pakis ir jos gyvenimo būdas, elgesys bei požiūris į pasaulį.

„Kai nusikirpau plaukus, man ėmė klijuoti pačias prieštaringiausias etiketes. Daugelis teigė, kad esu lesbietė, bet tai nėra blogas dalykas. Tad jei manote, kad atrodau, kaip homoseksuali mergina – manęs tai nė kiek neįžeidžia“, – teigė M.Cyrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.