Per Heloviną įžymybės persirengs savo kolegomis

Ketvirtadienį švenčiama šiurpiausia metų naktis – Helovinas. Įprasta, kad per šią šventę žmonės persirengia raganomis, zombiais ir velniais. Vis dėlto kuo toliau, tuo dažniau Helovinui pasirenkami originalūs ir net šmaikštūs kostiumai. Įžymybės šiuo atžvilgiu nėra išimtis.

Paris Hilton šiais metais persirengs ne kuo kitu, o Miley Cyrus. O pati Miley taps repere Lil' Kim.<br>„Instagram“ ir „Twitter“ nuotr.
Paris Hilton šiais metais persirengs ne kuo kitu, o Miley Cyrus. O pati Miley taps repere Lil' Kim.<br>„Instagram“ ir „Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 6:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:41 PM

Pavyzdžiui, jau aišku, kad aikštingoji Paris Hilton ir komikė Joan Rivers šiais metais persirengs ne kuo kitu, o Miley Cyrus. O pati Miley taps repere Lil' Kim.

Štai Lady Gaga pernai per Heloviną virto kanapių karaliene. Ji šiurpiausiai metų nakčiai kostiumą pasigamino pati.

„Helovino naktį aš buvau marihuana. Tai geriausiai pavykęs kostiumas. Nerealus. Jos didenybė kanapių karalienė“, – socialiniame tinkle „Twitter“ tuomet rašė Lady Gaga.

Nors dažniausiai Helovinas siejamas su Jungtinėmis Valstijomis ir Kanada, ši šventė vis dažniau švenčiama ir kituose kraštuose, taip pat ir Lietuvoje. Tad jei dar nesugalvojote, kuo šiąnakt persirengsite, naujienų portalas lrytas.lt jums padės pasisemti idėjų – pateikiame įdomiausius pastarųjų metų užsienio žvaigždžių Helovino kostiumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.