Laiške L.Hemsworthui M.Cyrus prisipažino norinti jį susigrąžinti

Pastaruoju metu Miley Cyrus lydi vieni skandalai – taip ekscentriškoji žvaigždė siekia atsikratyti mielo „Disnėjaus“ mergaitės įvaizdžio. Vulgarus elgesys jai prilipdė ne tik skandalistės etiketę, bet ir kainavo santykius su buvusiu sužadėtiniu Liamu Hemsworthu.

M.Cyrus parašė laišką L.Hemsworthui, kuriame prisipažino norinti jį susigrąžinti.<br>AP nuotr.
M.Cyrus parašė laišką L.Hemsworthui, kuriame prisipažino norinti jį susigrąžinti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 7:06 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:12 PM

Tačiau paaiškėjo, kad už nuolat vakarėliuose dalyvaujančios ir savo elgesiu šokiruojančios maištautojos įvaizdžio slypi labai pažeidžiama mergina – šaltiniai teigia, kad dabar M.Cyrus tyliai gedi nutrūkusių santykių su buvusiu partneriu.

Pasak M.Cyrus draugų, mergina australų aktoriui parašė atvirą laišką, kuriame aprašė visus savo jausmus, tikėdamasi, kad tai padės ir vėl atnaujinti jų ryšį, praėjus beveik dviem mėnesiams po skyrybų.

„Praėjo šiek tiek laiko ir pyktis atslūgo, o Miley galų gale pajautė tą skyrybų skausmą. Ji galvojo, kad savo jausmus galėtų išlieti rašydama dainas, tačiau pasirinko kitą kelią – parašė laišką Liamui ir papasakojo, kaip jaučiasi dėl susiklosčiusios situacijos“, – teigia vienas iš šaltinių.

Miley buvusiam sužadėtiniui prisipažino stūmusi jį nuo savęs ir apgailestavo dėl savo elgesio. Savo laiške ji atskleidė vis dar tebemylinti Liamą ir pasiūlė jam susitikti, kad galėtų viską išsiaiškinti akis į akį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.