Tramdydama ašaras J.Hudson atidengė savo žvaigždę Šlovės alėjoje

Dainininkė ir aktorė Jennifer Hudson vos tramdė ašaras, trečiadienį kalbėdama apie velionę motiną per ceremoniją, kurios metu atidengė savo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-11-14 14:09, atnaujinta 2018-02-20 09:16

„Oskaro“ laureatę supo artimieji ir draugai, kai ji buvo pagerbta 2 512-ąja žvaigžde legendiniame Los Andželo šaligatvyje, bet ji prisipažino, kad ypatingą akimirką vieno žmogaus jai trūksta – velionės motinos Darnell Donnerson.

Per emocingą padėkos kalbą J.Hudson sakė: „Žinojau, kad susijaudinsiu, ir esu tikra, kad mano mama danguje sako, „Jenny, nustok verkti“, bet dabar – laikas verkti, mama. Tai – nepaprasta garbė, kaip visi žinome, ir aš to nesitikėjau. Esu tokia pagerbta, kad esu čia su tokia daugybe žmonių, kuriuos myliu, ir su kuriais, kaip jaučiu, visi esame tarsi šeima“.

D.Donnerson drauge su J.Hudson sūnėnu ir broliu 2008 metais nušovė dainininkės sesers susvetimėjęs vyras Williamas Balfouras.

Per ceremoniją vienas muzikos industrijos bosų Clive‘as Davisas taip pat gyrė šią buvusią konkurso „American Idol“ dalyvę.

Jis prisiminė: „Iš pat pradžių nepasirašiau su ja sutarties dėl įrašų, bet kai ją pamačiau, ... jos ekrano bandymus „Svajonių merginoms“ (Dreamgirls), supratau, kad ji tikrai yra unikali, originali artistė, kurios karjera tikrai būtų įspūdinga, tad pasirašiau su ja kontraktą, o tada buvau priblokštas jos vaidybos, ji buvo tikras lobis ... Ir tas balsas“.

„Man teko privilegija bėgant metams dirbti su dviem iš didžiausių visų laikų balsų: Aretha Franklin ir Whitney Houston. Niekada nemaniau, kad išgirsiu dar vieną prilygstantį balsą, ir vis dėlto prieš mane buvo naujas balsas, kuris tikrai prilygo. Jis tiesiogine prasme pasiuntė šiurpuliukus per mano nugarą“, - kalbėjo C.Davisas.

Su J.Hudson į ceremoniją atvyko jos sužadėtinis Davidas Otunga, jųdviejų keturmetis sūnus Davidas Danielis Otunga, ritmenbliuzo žvaigždė Raphaelis Saadiqas ir dainų kūrėja Diane Warren.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.