B.Cyrus stengiasi ištrūkti iš skandalingosios sesers M.Cyrus šešėlio

Visuomenę šokiruojantys pasirodymai, itin atviri kostiumai ir ginčai su scenos grandais pelnė Miley Cyrus (21 m.) vienos skandalingiausių šių dienų garsenybių vardą. Būriai gerbėjų visame pasaulyje stebi kiekvieną žvaigždutės žingsnį ir visai pamiršta, kad ji turi ne mažiau talentingų giminaičių. Viena jų – vyresnėlė Miley sesuo Brandi Cyrus (26 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 3:37 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:07 AM

Panašu, kad apie Brandi pamiršta ne tik M.Cyrus gerbėjai, bet ir jų tėvas Billy Ray Cyrusas. Į sekmadienį vykusią Amerikos muzikos apdovanojimų ceremoniją B.R.Cyrusas atlydėjo tik savo biologinę dukrą, o jo įdukra Brandi raudonuoju kilimu žengė viena.

Tiesa, Brandi į šventę atvyko ne tik sesers palaikyti. Ji darbavosi ir kaip buzznet.com žurnalistė: raudonuoju kilimu žengiančių garsenybių B.Cyrus klausinėjo apie jų aprangą. Tarp Brandi kalbintų įžymybių buvo ir Miley.

Pati Brandi trokšta tapti aktore, tačiau garsios sesers pavardė jai nepadeda įsitvirtinti Holivude. Tad kol kas ji tenkinasi roko žvaigždės ir modelio statusu. Vis dėlto pykčio B.Cyrus savo seseriai nejaučia. Netgi priešingai, ji nuolat gina nuo paskalų savo jaunesniąją sesutę.

„Daug artistų liepia savo vadybininkams atlikti visą darbą, tačiau Miley nori dalyvauti priimant bet kokį sprendimą. Jai patinka rizikuoti, jai patinka išsiskirti iš minios... Manau, kad jei pamatytumėte ją kasdienėje aplinkoje, įsitikintumėte, kad ji nevartoja narkotikų ir nesielgia kaip pamišėlė. Žmonės turėtų ją matyti ne tik kaip artistę, bet ir kaip verslininkę, nes būtent tokia ji ir yra. Ji kuria verslą“, - po skandalingojo M.Cyrus pasirodymo per MTV apdovanojimus kalbėjo B.Cyrus.

Merginų grupei „Frank & Derol“ priklausanti Brandi – Tish Cyrus dukra iš pirmosios santuokos. B.R.Cyrusas vedęs Tish įsivaikino jos vaikus Brandi ir Trace'ą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą