Šalia Rusijos solistės A.Netrebkos – naujas urugvajietis

Ne, tai ne naujasis primadonos mylimasis. Lapkričio 29-ąją urugvajietis tenoras Gastonas Rivero dainuos Annos Netrebkos aistringos herojės Leonoros mylimąjį G.Verdi operoje „Trubadūras“ Berlyno valstybinėje operoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Austė Radžiūnaitė

Nov 27, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:03 AM

Tačiau rengdamasi šiai premjerai populiariausia mūsų dienų operos žvaigždė 42 metų A.Netrebka prisipažino spaudai vėl esanti vieniša. Vokietijos leidiniui „Bild“ ji patvirtino seniai sklandžiusius gandus apie braškančią jos santuoką su urugvajiečiu bosu baritonu 40 metų Erwinu Schrottu. „Šiuo metu su niekuo artimai nebendrauju“, - sakė A.Netrebka.

Jau kuris laikas svajonių pora retokai rodėsi kartu viešumoje. Neseniai Miunchene A.Netrebka įvardijo ir jos išsiskyrimo su E.Schrottu priežastį, esą tai – jųdviejų profesiniai įsipareigojimai, verčiantys daug laiko praleisti atskirai. Solistė pabrėžė, kad ir toliau draugiškai rūpinasi su E.Schrottu jų penkiamečiu sūnumi Tiago.

„Šiuo metu mano prioritetai – sūnus ir dainininkės karjera“, - teigė A.Netrebka Miunchene. Meilės ryšiams dabar solistė vargu ar turi laiko. Ji apibūdino Leonoros partiją, kurią ketvirtadienį teatro scenoje dainuos pirmą kartą, kaip ypač sunkią.

Bilietai į premjerinius „Trubadūro“ spektaklius Berlyne seniai išpirkti, nors projektui buvo kilusi grėsmė dėl Latvijos tenoro Aleksandro Antonenkos pasitraukimo. Jį po ilgų paieškų pakeitė Vokietijos teatruose dirbantis G.Rivero.

Premjeroje grafą di Luną dainuos 72 metų Placido Domingo. Spektaklio režisierius - Philippas Stölzlas, operą diriguos Danielis Barenboimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.