A.Pugačiova pirmą kartą viešai parodė savo kūdikį

Šeštadienį Rusijoje buvo švenčiamas dizainerio Valentino Judaškino žmonos Marinos jubiliejus. Šios šventės garbės svečiais tapo naujai iškepti tėvai Maksimas Galkinas ir Ala Pugačiova. Savaime suprantama, žvaigždžių poros negalėjo nepaklausti apie tai, kaip laikosi jų vaikai, kokia jų sveikata. Atsakydama primadona išsitraukė mobilųjį telefoną ir parodė vieno mažylių nuotrauką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2013, 4:22 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:21 AM

Vienas iš svečių nesusilaikė ir sensacingą nuotrauką įkėlė į internetą.

Garis ir Liza gimė 2013 metų rugsėjo 18 dieną. Dabar jiems beveik du su puse mėnesio. Vaikus pagimdė surogatinė motina. A.Pugačiova pati dalyvavo gimdyme.

„Surogatinės motinos nėštumas buvo normalus, be komplikacijų, - pasakojo Rusijos žiniasklaidai klinikos „Motina ir vaikas“ vyriausioji gydytoja Julija Kutakova. - Motiną stebėjo profesorius Markas Kurceris, tačiau ne jis priėmė gimdymą. Ala dalyvavo gimdyme. Vaikai gimė 35-ąją nėštumo savaitę. Berniukas svėrė 2 kilogramus 940 gramų, buvo 50 cm ūgio. Mergaitė truputį mažesnė – 2 kilogramų ir 400 gramų svorio, 48 cm ūgio. Dvyniams tai labai geri rodikliai.“

A.Pugačiova žiniasklaidai sakė, kad mergaitė panaši į ją, o berniukas – grynas Maksimas.

„Ačiū, aš laimingiausias žmogus pasaulyje, - kalbėjo primadona. - Mes su Maksimu svajojome apie vaikus. Ir štai ši svajonė išsipildė. Noriu padėkoti visiems, kurie pasidalijo mūsų laime. Nuostabu, bet faktas: mūsų ciniškais laikais šis cinizmas neužkliudė mūsų mažylių. Man nesinorėtų dabar pasakoti apie mūsų sūnų ir dukterį, nes jie dar labai maži. Bet jie tokie gražučiai, jūs net neįsivaizduojate.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.