M.Cyrus prisidėjo prie moterų kovos už teisę viešai apnuoginti krūtis

Kampanijos esmė - vyrai gali viešai vaikščioti apnuoginta krūtine, nėra už tai baudžiami. Todėl teisė moterims viešose vietose pasirodyti nuogomis krūtimis yra būtina.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Dec 14, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:12 PM

Popmuzikos žvaigždutė pastaraisiais mėnesiais sukėlė kritikos bangą savo provokuojančiais pasirodymais ir menkai kūną dengiančiais kostiumais.

Ypač daug komentarų sulaukė rugpjūtį per MTV vaizdo muzikos apdovanojimų ceremoniją kartu su dainininku Robinu Thicke'u surengtas jos geidulingas pasirodymas, per kurį atlikėja vilkėjo kūno spalvos lateksinį kostiumą.

M.Cyrus, kuri taip pat apsinuogino savo dainos „Wrecking Ball“ klipe, dabar palaiko prieštaringai vertinamą kampaniją „Free The Nipple“ („Išlaisvink spenelį“), raginančią dekriminalizuoti moterų nuogumą Jungtinėse Valstijose ir atšaukti suvaržymus moterų kūno demonstravimui filmuose.

Kampanijos esmė - vyrai gali viešai vaikščioti apnuoginta krūtine, nėra už tai baudžiami. Todėl teisė moterims viešose vietose pasirodyti nuogomis krūtimis yra būtina.

Atlikėja paskelbė nuorodą į tos kampanijos paskyrą socialiniame tinkle „Twitter“ savo paskyroje – kartu su nuotrauka, kurioje dainininkė matoma laikanti dirbtinį spenelį.

Viena „Free The Nipple“ atstovė vėliau padėkojo žvaigždei už jos palaikymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.