Rusijos žiniasklaida nekantriai laukia B.Obamos ir jo žmonos Michelle skyrybų

Ketvirtadienį Rusijos žiniasklaida šurmuliuoja – tobula laikyta JAV prezidento Baracko Obamos ir jo žmonos Michelle santuoka žlunga!

Rusijos žiniasklaida paskelbė, kad skiriasi Barackas ir Michelle Obamos.<br>AP nuotr.
Rusijos žiniasklaida paskelbė, kad skiriasi Barackas ir Michelle Obamos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 26, 2013, 12:34 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 4:54 PM

Pora jau senokai miega skirtinguose kambariuose ir jau užpildė skyrybų dokumentus. Bent jau taip tvirtina bulvarinis žurnalas „The National Enquirer“, kuriuo remiasi visa Rusijos spauda.

„Barackas ir Michelle ir toliau rūpinsis savo dukromis, tačiau prezidentas labiau rūpinasi savo politine karjera nei šeima. Toks gyvenimas Michellei – pragaras. Ji jaučiasi pažeidžiama ir jau sudėliotos visos detalės dėl skyrybų“, – tariamai kalbėjo vienas iš artimų prezidentui draugų.

Michelle kartu su dukromis turėtų persikelti gyventi į Čikagą, į nuosavą namą, kuris yra įvertintas daugiau nei 1 mln. dolerių.

Tačiau Baltieji rūmai neišplatino jokio oficialaus pranešimo. Be to, visa Obamų šeima šiuo metu ilsisi Havajuose, o trečiadienį buvo paviešintas bendras Baracko ir Michelle kalėdinis sveikinimas.

„The National Enquirer“ – itin prastos reputacijos žurnalas. Čia pateikiamos naujienos neretai būna išlaužtos iš piršto, dar žiniasklaidos priemonės atstovai dažnai trina teismo slenkstį. Vis dėlto „The National Enquirer“ redaktoriai yra linkę pamiršti savo melagingas istorijas ir apskritai neigti, jog jie jas paskelbė.

Atsižvelgiant į tai, kad daugiau nė viena amerikietiška žiniasklaidos priemonė nepaskelbė apie Baracko ir Michelle skyrybas, galima spėti, jog tai tik pigus triukas, pritraukti skaitytojų kalėdiniu laikotarpiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.