J.Lopez prabilo apie skyrybas su buvusiu vyru M.Anthony

Popmuzikos atlikėja Jennifer Lopez prabilo apie 2011 metais įvykusias skyrybas su buvusiu vyru dainininku Marcu Anthony. Žurnalui „Glamour“ 44-erių pramogų pasaulio žvaigždė prisipažino, kad tai tapo vienu sudėtingiausių periodų jos gyvenime. Bet ji buvo pasiryžusi įveikti visas negandas ir kuo greičiau atsitiesti dėl savo vaikų gerovės.

Jennifer Lopez ir jos buvęs vyras Marcas Anthony.<br>ELTA nuotr.
Jennifer Lopez ir jos buvęs vyras Marcas Anthony.<br>ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 6:33 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:18 PM

„Norėjau, kad skyrybos padėtų man tapti geresne ir dar stipresne, nei buvau kadaise. Didžiausia motyvacija man buvo vaikai. Kai esi jauna, nerūpestinga mergina – tiesiog verki įsikniaubusi į pagalvę, ir tiek. Tačiau aš – suaugusi moteris, atsakinga už du mažylius. Privalėjau suimti save į rankas ir drąsiai pasitikti savo likimą“, – atskleidė J.Lopez.

Šiuo metu J.Lopez prisipažįsta tebemylinti buvusį vyrą M.Anthony, tačiau tik kaip draugą ir savo vaikų tėvą. Vis dėlto po skyrybų moteris tikino tapusi labiau pažeidžiama. „Kur kas dažniau verkiu – iš nuovargio ar užplūdusių jausmų. Ašaroju net dėl tokių smulkmenų, kaip jaudinanti reklama ar itin romantiška filmo akimirka“, – teigė J.Lopez.

Primename, kad šiuo metu popmuzikos atlikėja susitikinėja su 18 metų jaunesniu berniuku Casperu Smartu. Nors jų santykiai stokoja stabilumo, J.Lopez vis dėlto tikina esanti laiminga. Per vieną interviu moteris prisipažino, kad Casperas – tas žmogus, kuris padeda jai atrasti pusiausvyrą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.