Paparacų taikiklyje – tariamas B.Obamos ir Beyonce romanas

Užsienio žiniasklaidoje pasklido informacija – Baltuosiuose rūmuose neva užsimezgė naujas romanas. Paparacų taikiklyje atsidūrė JAV prezidentas Barackas Obama (51 m.) ir dainininkė Beyonce (32 m.).

Prancūzų paparacas Pascalis Rostainas tvirtino, kad antradienį „Washington Post“ išspausdins istoriją apie B.Obamos ir Beyonce romaną.<br>AP nuotr.
Prancūzų paparacas Pascalis Rostainas tvirtino, kad antradienį „Washington Post“ išspausdins istoriją apie B.Obamos ir Beyonce romaną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:08 AM

Prancūzų paparacas Pascalis Rostainas tvirtino, kad antradienį, vasario 11 dieną, laikraštis „Washington Post“ išspausdins istoriją apie prezidento ir dainininkės romaną.

Tariama naujiena greitai išplito globaliu mastu, tad bulvarinės spaudos žurnalistai su nekantrumu ėmė laukti tariamo romano detalių.

Vis dėlto Beyonce atstovas spaudai antradienį patikino, kad visos šios kalbos apie dainininkės ir B.Obamos romaną yra absurdiškos. Tą patį tvirtino ir „Washington Post“ atstovė Kris Coratti.

Beyonce ir jos vyras, garsus reperis Jay Z (44 m.) su Obamų šeima artimai bendrauja jau keletą metų. Beyonce netgi dainavo per 50-ąjį Michelle Obamos gimtadienio vakarėlį, vykusį praėjusį mėnesį.

Pasklidus gandams apie Beyonce ir B.Obamos romaną pats P.Rostainas susizgribo ištaisyti savo klaidą. Dabar jis tvirtina, kad tai tebuvo pokštas. Jį P.Rostainas sugalvojo tada, kai iš tiesų savo mylimąją Valerie Trierweiler apgaudinėjęs Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as išvyko į JAV susitikti su B.Obama.

Daug ką paaiškina faktas, kad P.Rostainas – ne šiaip paparacas, o artimas buvusios Prancūzijos pirmosios damos V.Trierweiler draugas.

B.Obama su M.Obama laimingai susituokę yra jau 21 metus ir augina dukteris Sashą (12 m.) bei Malią (15 m.). Obamų šeima artimai bendrauja su popmuzikos žvaigždėmis Jay Z ir Beyonce, kurie augina dvejų metų dukterį Blue Ivy.

Tobula pora laikomi Barackas ir Michelle ne pirmą kartą tapo paparacų taikiniu. Per Kalėdas Rusijos žiniasklaida pranešė, kad jie skiriasi. Kaip vėliau paaiškėjo, tai tebuvo pigus triukas pritraukti skaitytojų kalėdiniu laikotarpiu.

Nuo gandų nukentėjo ir buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas. Neseniai buvo paskelbta, kad jis užmezgė romaną su aktore Liz Hurley. Kad ir kiek jiedu neigė šiuos gandus, niekas netikėjo nei politiku, nei aktore. Vis dėlto praėjusią savaitę buvęs L.Hurley vaikinas Tomas Sizemoras prisipažino, kad visą šią istoriją jis išgalvojo norėdamas atkeršyti buvusiai mylimajai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?