Seksualioji K.Upton pozavo nejausdama žemės traukos

Daug jaunų merginų svajoja tapti modeliais, tačiau labai nedaug jų supranta, koks tai sunkus darbas. Daug jėgų atima pastangos atitikti griežtus išvaizdos reikalavimus, nuolatiniai skrydžiai, pozavimas fotosesijoms naktimis, atšiauriu oru ar... antigravitacinėmis sąlygomis. Būtent kosmonautų treniruotėms skirtame tunelyje be gravitacijos fotosesiją surengė žurnalo „Sports Illustrated“ komanda.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 19, 2014, 7:17 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 3:05 AM

Dėl išskirtinių nuotraukų kelias valandas tunelyje sklandė seksualioji Kate Upton ir būrys fotografų, stilistų, vizažistų bei techninių darbuotojų. Savo nuotykius, patirtus per fotosesiją, „Sports Illustrated“ nufilmavo ir išplatino. Iš trumpo filmuko matyti, kad net ir sunkiausiomis sąlygomis Kate sugebėjo išlikti rami, stengėsi žvelgti į kamerą.

Prieš metus supermodeliui K.Upton teko patirti ne ką mažesnį išbandymą - ištverti šaltį vilkint tik maudymosi kostiumėlį, mat „Sports Illustrated“ ją pusnuogę fotografavo Antarktidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.