Sužadėtiniai J.Aniston ir J.Theroux pasuko skirtingais keliais?

Apie Jennifer Aniston (45 m.) svajoja milijonai vyrų, tačiau jos meilės reikalai nuolat klostosi ne itin gerai. Prieš pusantrų metų susižadėjusi su Justinu Theroux (42 m.) aktorė vis dar nė puse žodžio neprasitaria apie vestuves. Gali būti, kad jos apskritai neįvyks, nes Jennifer ir Justino kartu niekas nematė nuo gruodžio pabaigos.

Pernai liepą pasklido kalbos, kad aktorė laukiasi. Per vieną interviu Jennifer prisipažino, kad klausimai apie tariamą nėštumą – labiausiai erzinantis dalykas.<br>„Reuters“ nuotr.
Pernai liepą pasklido kalbos, kad aktorė laukiasi. Per vieną interviu Jennifer prisipažino, kad klausimai apie tariamą nėštumą – labiausiai erzinantis dalykas.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-22 12:49, atnaujinta 2017-10-21 17:36

Poros draugai tikėjosi, kad jiedu kartu atvyks į kolegos Philipo Seymouro Hoffmano šermenis Manhatane. Vis dėlto į juos atvyko tik Justinas - J.Aniston liko Los Andžele.

Sužadėtiniai nepasirodė kartu ir per Jennifer 45-ojo gimtadienio vakarėlį praėjusią savaitę. Pora patikino, kad J.Theroux negalėjo atvykti, nes įtemptai dirbo.

„Jie sako, kad negali susituokti, nes yra per daug užsivertę darbais. Jei jie tikrai norėtų susituokti, jie taip ir padarytų“, - radaronline.com sakė Jennifer ir Justino artimas asmuo.

Jennifer ir Justinas susipažino kino juostos „Kelionių aistra” filmavimo aikštelėje 2010-aisiais, kur būsimiems įsimylėjėliams vienoje scenoje teko melžti ožką. Tarsi nieko romantiška, bet to pakako, kad tarp aktorių įsižiebtų meilės kibirkštis.

Oficialiai apie savo santykius pora pranešė 2011 metų gegužę. Tiesa, į jų partnerystę iš pradžių niekas rimtai nežiūrėjo. Sklido kalbos, kad Jennifer tiesiog keršija buvusiam mylimajam Bradui Pittui – juk ji, kaip ir Angelina Jolie, nuviliojo Justiną iš šeimos.

Romanas tarp J.Aniston ir J.Theroux vis stiprėjo. Paparacai patykodavo įsimylėjėlių tai prie kino teatro durų, tai pasivaikščiojimų metu. Paskui jie pradėjo gyventi kartu. Bet atkakliai vengė komentuoti savo santykius.

„Jis dovanoja man džiaugsmą kiekvieną dieną”, – tuomet tik tiek pavyko žurnalistams išpešti iš J.Aniston.

2012 metų rugpjūtį juodu paskelbė apie sužadėtuves.

Pernai liepą pasklido kalbos, kad aktorė laukiasi. Per vieną interviu Jennifer prisipažino, kad klausimai apie tariamą nėštumą – labiausiai erzinantis dalykas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.