Atlikėjas Boy George'as - atvirai apie pertraukėles kokainui

Skandalingasis atlikėjas Boy George'as, per britų muzikos apdovanojimus sulaukęs aršios kritikos dėl netinkamo makiažo, nusprendė duoti peno apkalboms dar kartą. Savo „Twitter“ paskyroje 52-ejų žvaigždė paskelbė, kad per britų muzikos apdovanojimus aidėjo ne tik garsiausių žvaigždžių balsai ir audringos ovacijos, bet ir iš tualetų sklindantys keisti garsai. Narkotikų liūne kadaise skendęs Boy George'as netruko suprasti, kad tualete per pertraukėles vyksta ne kas kita, kaip masinis kokaino vartojimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2014, 7:42 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:22 AM

„Kai per britų muzikos apdovanojimus nuėjau į tualetą, išgirdau visą kokaino uostytojų „chorą“! Tokias pertraukas visada vadindavome „kokaino metu“. Ir tai vis dar tebevyksta!“ – teigia Boy George'as.

Į šeštą dešimtį įkopęs atlikėjas taip pat suskubo ginti savo neįprastą pasirinkimą dėl makiažo, kurį daugelis kritikų išvadino tikrų tikriausiu blogo skonio pavyzdžiu.

„Neskoninga, sakote? Ir šitai verta tiek daug dėmesio ir komentarų?“ – retoriškai klausė Boy George'as.

Primename, kad 9-ojo dešimtmečio popmuzikos ikona per apdovanojimus ant raudonojo kilimo žengė pasigražinęs itin keistu makiažu – vyras atrodė kaip sumuštas. Na, o pats Boy George'as tik juokiasi iš kritikos ir teigia, kad tokį makiažą pasirinko todėl, kad yra tikrų tikriausia „mados auka“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.