Arogantiškąjį J.Bieberį suerzino advokato klausimai apie S.Gomez

Kanadiečių dainininkas Justinas Bieberis buvo iškviestas į Majamį (JAV) duoti parodymų. Atlikėjui pateikti kaltinimai dėl įsakymo asmens sargybiniams susidoroti su jį fotografavusiu paparacu.

Atlikėjas J.Bieberis susinervino išgirdęs klausimą apie buvusią širdies draugę S.Gomez.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Atlikėjas J.Bieberis susinervino išgirdęs klausimą apie buvusią širdies draugę S.Gomez.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 8:09 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:15 PM

Bulvarinių naujienų portalas tmz.com gavo visą keturių su puse valandų trukmės J.Bieberio parodymų vaizdo įrašą. Naujienų portalo redaktoriai iškirpo ir paviešino labiausiai šokiruojančias akimirkas.

Iš vaizdo įrašų matyti, kaip patogiai įsitaisęs sukamojoje kėdėje J.Bieberis ignoravo fotografo advokato klausimus. Dainininkas tikino, kad jis neprivalo jo klausytis. Vėliau advokatas pasiteiravo Justino, ar šis prisimena lankęsis Australijoje.

„Aš nežinau, ar aš kada nors buvau Australijoje. Ar aš lankiausi Australijoje?“ - klausimu į klausimą atsakė J.Bieberis.

Arogantišką dainininką iš vėžių išmušė advokato klausimas apie jo buvusią mylimąją Seleną Gomez. Paparaco advokatas paklausė, ar J.Bieberis kada nors pasakojo Selenai, ką mano apie paparacus. Susijaudinęs atlikėjas užsidengė ranka veidą ir ėmė kartoti frazę: „Daugiau apie ją neklausinėkite“.

Iškart po to Justino advokatas paprašė pertraukos. Į apklausą dainininkas sugrįžo jau sutvardęs savo emocijas. J.Bieberis ir toliau arogantiškai atsakinėjo į klausimus, leisdamas advokatui suprasti, kad ši apklausa jam visiškai nė motais.

Hito „Believe“ atlikėją į teismą padavė fotografas Jeffrey Binionas. Jis tikina, kad popžvaigždės asmens sargybiniai jį smaugė ir pavogė jo įrangą 2013 metų birželį. J.Biniono teigimu, J.Bieberis įsakė savo apsaugininkams atimti Jeffrey fotoaparato atminties kortelę po to, kai šis nufotografavo Justiną, išeinantį iš įrašų studijos. Pats J.Bieberis neigia savo kaltę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.