T.Swift pasišlykštėjo bičiulės S.Gomez ir J.Bieberio santykiais

Neišskiriamomis draugėmis laikytos Taylor Swift ir Selena Gomez, rodos, išgyvena tikrą santykių krizę. Kadaise kone savo seserimi bičiulę laikiusi T.Swift dabar jai atsuka nugarą – ir visa tai dėl to, kad S.Gomez nusprendė sugrįžti pas savo buvusį vaikiną, skandalingai pagarsėjusį popmuzikos atlikėją Justiną Bieberį.

T.Swift pasišlykštėjo bičiulės S.Gomez ir J.Bieberio santykiais.<br>AOP nuotr.
T.Swift pasišlykštėjo bičiulės S.Gomez ir J.Bieberio santykiais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 13, 2014, 6:29 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:47 AM

Paaiškėjo, kad T.Swift yra pasišlykštėjusi draugės sprendimu suteikti antrą šansą „blogam berniukui“ J.Bieberiui. Šaltiniai savaitraščiui „Us Weekly“ atskleidė, kad T.Swift nuo S.Gomez tolti ėmė dar tuomet, kai jaunėlė užmezgė trumpą romaną su atlikėju Edu Sheeranu. Edas – geras T.Swift draugas ir ji nenorėjo matyti, kaip Selena juo naudojasi bandydama sukelti pavydą J.Bieberiui.

Primename, jog visai neseniai žavioji atlikėja S.Gomez pareiškė, kad atnaujinti santykius su J.Bieberiu ji galės tik tuomet, kai jis apsilankys pas psichologą ir ims valdyti savo pykčio priepuolius. 21-erių S.Gomez – išauklėta mergina, vertinanti gerą elgesį ir nepriekaištingas manieras. Tad visi 19-mečio J.Bieberio išsišokimai ir jį lydintys skandalai merginai tikrai ne prie širdies.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.