Aktorė J.Aniston: „Norėčiau G.Bundchen kūno“

Stulbinamas grožis, sėkminga karjera ir milijonai banko sąskaitoje – štai kuo gali pasigirti aktorė Jennifer Aniston, kurios gyvenimo, rodos, norėtų daugelis. Tačiau visai neseniai žurnalui „Self“ 45-erių aktorė prisipažino, jog yra šis tas, ko ji pavydi ir pati.

J.Aniston: „Norėčiau G.Bundchen kūno.“<br>AOP nuotr.
J.Aniston: „Norėčiau G.Bundchen kūno.“<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-14 06:38, atnaujinta 2018-02-15 10:51

Per interviu moteris teigė, kad jei tik galėtų, su malonumu pasikeistų savo kūnu su pasaulinio lygio supermodeliu Gisele Bundchen. J.Aniston taip pat prisipažino, kad pavydi išpuoselėtų slidininkės Lindsey Vonn kūno linkių ir norėtų slides valdyti taip, kaip tai daro profesionali sportininkė.

Nors gražuolės J.Aniston figūra taip pat kaitina daugelio vyrų kraują, ji prisipažįsta, jog tobulas kūno linijas išlaikyti itin sunku, mat ji mėgsta išties kaloringus užkandžius.

„Aš taip mėgstu meksikietiškus kukurūzų traškučius, kad valgyčiau juos net nuo žemės!“ – teigia aktorė ir priduria, kad nuodėmingus įpročius ji kompensuoja kas rytą atlikdama 40 minučių mankštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.