Atlikėjos Ž.Friskės tėvas prabilo apie dukters sveikatą

Rusų žvaigždės Žanos Friskės sveikatos būklė iki šiol aptarinėjama miglotai. Aišku tik tai, kad gydytojai stengiasi padaryti viską, kad išgelbėtų dainininkės, kovojančios su smegenų vėžiu, gyvybę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2014, 5:02 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:03 AM

Netylėti ir papasakoti tiesą apie dukters sveikatą nutarė Žanos tėvas Vladimiras. Jis davė interviu laidai „Tegul kalba“.

„Šiandien su ja kalbėjomės. Jos balsas buvo guvus. Ji jaučiasi normaliai, geriau, nei buvo anksčiau. Tik visada norisi miego“, – sakė tėvas.

Jis patvirtino, kad apie dukters galvos skausmus sužinojo vienas pirmųjų. Tačiau galutinę diagnozę nuo tėvo ji ilgai slėpė. Vyras pasakojo, kad Majamyje dainininke rūpinasi jos sesuo Nataša. Ji nepalieka ligonės vienos, nešioja ją ir per naktis budi šalia ligoninėje.

Apie teigiamus Ž.Friskės sveikatos požymius patvirtino ir jos artima draugė Olga Orlova. Ji pasakojo, kad žvaigždė ne tik važiuoja į procedūras, bet ir vaikšto, o neseniai jos kartu apsilankė restorane ir grožio salone.

Gydytojai įsitikinę, kad nugalėjusi vėžį Žana labai greitai galės grįžti į visavertį gyvenimą. Pati dainininkė ketina pasveikusi gimdyti dar vieną kūdikį. Pirmąjį sūnų Platoną dainininkė pagimdė prieš 11 mėnesių. Tuomet ji jau žinojo apie savo ligą ir dėl kūdikio išsaugojimo net nutraukė gydymo kursą.

Gydytojai įsitikinę, kad po metų atlikėja ir vėl galės tapti mama. Būtent tuo dainininkė ir ketina užsiimti pasveikusi. Ir tėvams ji jau pranešė, kad ligai pasitraukus jiems padovanos daugiau anūkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.