H.Klum kompaniją Bahamose palaiko vaikai ir nepažįstamasis

Prieš kelias savaites pasklido žinia apie tai, kad modelis Heidi Klum ir dainininkas Sealas susitaikė ir užmiršę barnius vėl ėmė gyventi kartu. Dvejus metus jų santykiai buvo pašliję, o pramogų pasaulio žiniasklaidoje mirgėjo pranešimai, kad ši santuoka nutrūko amžiams.

H.Klum su vaikais linksmai leidžia laiką Bahamose.<br>AOP nuotr.
H.Klum su vaikais linksmai leidžia laiką Bahamose.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:07 AM

Heidi po skyrybų bandė atsitiesti, neretai ją buvo galima pamatyti ant mados žurnalų viršelių, apsinuoginusios jos nuotraukos puošė ne vieną reklamą. Jau atrodė, kad viena tvirčiausių porų kadaise laikyti Heidi ir Sealas  vėl drauge, tačiau žinoma manekenė fotografų buvo užfiksuota leidžianti laiką Bahamose su bendrais poros vaikais ir nežinomu kompanionu, kuris, spėjama, – gelbėtojas.

Su vaikais pliuškendamasi vandenyje Heidi atrodė itin laiminga: nuo jos veido nenyko šypsena, drauge su mažyliais ji prisigalvojo įvairiausių pramogų.

Šių metų sausio pabaigoje H.Klum išsiskyrė su buvusiu asmens sargybiniu Martinu Kirstenu, su kuriuo kartu išbuvo pusantrų metų. Buvo kalbama, kad būtent dėl jo iširo Heidi ir Sealo santuoka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.