Vaikiško įvaizdžio atsikračiusi E.Watson suspindo elegancija

Britų pasididžiavimas – 23-ejų aktorė Emma Watson antradienį suspindo nauju, itin moterišku įvaizdžiu. Kulniuodama į Davido Lettermano laidą įžymybė gerbėjus ir paparacus stebino elegantiška apranga ir kruopščiai atliktu dailius bruožus išryškinančiu makiažu. O puoštis tikrai būta ko – per D.Lettermano šou buvo aptariamas dar plačiųjų ekranų nepasiekęs, tačiau jau prieštaringų vertinimų sulaukęs filmas „Nojus“, kuriame nusifilmavo ir garsioji „Hario Poterio“ žvaigždė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2014, 2:06 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:51 AM

Į laidos filmavimą E.Watson atvyko apsivilkusi subtilų juodą „Yves Saint Laurent“ kostiumą ir konservatyvius sniego baltumo marškinius. Griežtą moters įvaizdį dar labiau sustiprino smailūs lakiniai aukštakulniai ir sidabrinė „Reece Hudson“ delninukė.

Ryškiausiu aktorės įvaizdžio akcentu tapo vaiskia spalva nudažytos lūpos. Stengdamasi išlaikyti pusiausvyrą, aktorė pasirinko  nepernelyg sunkų akių makiažą – akis įrėmino juodu pieštuku, o gilų žvilgsnį dar labiau pabrėžė tamsiai rudais šešėliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.