„Hario Poterio“ žvaigždė E.Watson džiaugiasi senstanti

„Hario Poterio“ žvaigždė Emma Watson prisipažino, kad be galo džiaugiasi tuo, kas kitoms moterims varo siaubą – senėjimu. Įdomu, ar tokio pat požiūrio skaistaus veido 23-ejų žvaigždė laikysis ir po dešimties, dvidešimties metų? Vis dėlto dabar aišku viena – aktorė neslepia džiugesio, kad galų gale subrendo, atsikratė vaikiško įvaizdžio ir visų svarbiausia – susidorojo su įtampa, kuri ją slėgė siekiant rimtų vaidmenų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-31 14:12, atnaujinta 2018-02-14 23:56

„Aš džiaugiuosi senėjimo procesu. Netobulumų turinčios moterys man visuomet atrodė gerokai įdomesnės už tas, kurios gali pasigirti pavydėtina, kone tobula išvaizda. Netobulos moterys kur kas labiau traukia žvilgsnį“, – teigia E.Watson.

Įvaizdžio seksualizavimo atsisakanti moteris tiki, kad būtent dėl to kai kuriems režisieriams tampa sunku įsivaizduoti Emmą imantis rimto, subrendusio veikėjo vaidmens.

„Nesistengiu būti perdėtai seksuali. Kartais tenka gerokai paplušėti, kol įtikinu režisierius, kad galiu imtis suaugusio ir subrendusio veikėjo vaidmens. Ilgą laiką daugelis kino kūrėjų į mane žvelgė kaip į vaiką“, – teigia E.Watson.

Dėl Hermionos Įkyrėlės vaidmens pasaulinę šlovę pelniusi E.Watson „Sunday Times Style“ leidiniui taip pat prisipažino, kad užuot kreipusis į žvaigždžių stilistus, ji kliaujasi savo draugų ir motinos patarimais.

„Dažnai skambinu savo draugams, prašydama jų patarimų ir klausdama, kuri suknelė yra tinkamesnė vienam ar kitam renginiui – man tai yra normalus reiškinys“,– teigia aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.