M.Cyrus scenoje apsiašarojo dėl nugaišusio šuns

Dainininkė Miley Cyrus trečiadienį per koncertą apsiverkė, kai dedikavo kelias dainas savo nugaišusiam šuniui Floydui.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 3, 2014, 5:32 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:47 PM

„Wrecking Ball“ atlikėja antradienį liūdnomis naujienomis pasidalijo savo puslapyje Twitter.com: „Mano brangus kūdikis Floydas numirė. Aš palūžusi. Žinau, iš tikrųjų taip negalvoju, bet norėčiau, kad jis būtų pasiėmęs mane su savimi. Tai nepakeliama. Ką aš be jo darysiu?“.

M.Cyrus taip pat perspėjo žmones, nusipirkusius bilietus į jos trečiadienio koncertą Bostone Masačusetse, kad nebus pačios geriausios formos: „Iš anksto atsiprašau, jei nebūsiu savimi, Bostone. Labai pasistengsiu būti geriausios formos“.

Popžvaigždė šou metu bandė kontroliuoti emocijas, bet galiausiai apsiašarojo, kai papasakojo žiūrovams apie savo širdies skausmą.

„Esu tikra, kad jūs, žmonės, jau žinote, bet priežastis, dėl kurios esu nusiminusi, yra mano šuo. Neturėčiau sakyti, kad jis buvo mano mėgstamiausias, bet jis buvo mano mėgstamiausias ir jis mirė. Tiesiog noriu padainuoti jam dainą, nes mes visuomet drauge klausydavomės „Fleetwood Mac“ ir tai buvo jo mėgstamiausia daina“, – sakė ji.

Tada M.Cyrus arenoje „TD Garden“ susirinkusiai miniai užtraukė tos roko grupės hitą „Landslide“, o paskui graudulingai sudainavo Lanos Del Rey „Summertime Sadness“ ir „Coldplay“ „The Scientist“.

Dainininkės jaunesnioji sesuo Noah užlipo ant scenos jos paguosti ir apkabino ją, jai dainuojant tas dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.