H.Berry prabilo apie vaikus ir susigrąžintas kūno formas

Vos prieš 5 mėnesius antrosios atžalos susilaukusi aktorė Halle Berry prieš nėštumą turėtas kūno formas atgavo itin greitai. Per neseniai įvykusį interviu 47-erių aktorė noriai pasidalijo savo kūno grožio paslaptimi ir papasakojo, kaip jai pavyko itin greitai numesti svorio po sūnaus gimimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-04 07:04, atnaujinta 2018-02-14 21:36

„Kiekviena mama turi maitinti savo vaiką krūtimi – tai greičiausias būdas susigrąžinti ankstesnį svorį. Ir, be abejo, reikia nepamiršti tinkamai maitintis“, – prisipažįsta atlikėja.

H.Berry teigia esanti be galo laiminga, kad jai pavyko pastoti esant tokių metų. „Aš niekada nemaniau, kad galėsiu džiaugtis antruoju vaikeliu, o tuo labiau berniuku! Tačiau man pavyko ir esu neįtikėtinai laiminga“,– teigia aktorė.

Primename, kad H.Berry ir jos mylimasis Olivieras Martinezas sūnaus Maceo susilaukė praėjusių metų lapkričio mėnesį. Maceo vardas kilo iš Ispanijos ir buvo itin populiarus IX–XIV a. Per daugelį metų Maceo virto Matteo, o štai dabar turime užsienyje itin populiarų vardą Matthew.

Aktorė atskleidė, kad jos 6 metų dukra Nahla, kurios susilaukė su buvusiu mylimuoju Gabrieliu Aubry, tiesiog negali atsidžiaugti savo mažuoju broliuku.

„Nahla taip rūpinasi Maceo... Maitina jį, keičia jam sauskelnes, žaidžia ir perrenginėja – atrodo, lyg viena iš jos lėlių būtų atgijusi“,– pasakoja aktorė, šiuo metu besistengianti darbą suderinti su asmeniniu gyvenimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.