Aktorė M.Fox pirmą kartą paviešino savo sūnų nuotraukas

Vos prieš keletą mėnesių susilaukusi antrojo sūnaus, 27-erių Holivudo aktorė ir filmo „Transformeriai“ žvaigždė Megan Fox  galiausiai nusprendė parodyti savo mažylį visam pasauliui. Per apsilankymą laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ gražuolė aktorė parodė keletą nuotraukų iš savo asmeninio albumo, kuriose – vos prieš kelis mėnesius gimęs sūnus Bodhi ir vyresnėlis, jau 19 mėnesių Noah.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 7:31 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:00 AM

Per interviu jauna mama taip pat prisipažino, kad tiek Noah, tiek Bodhi – neplanuoti vaikai, ir pajuokavo, kad jos vyrui Brianui Austinui Greenui veikiausiai reikėtų laikytis nuo jos šiokiu tokiu atstumu.

Apie tai, kad laukiasi antrojo vaiko, aktorė sužinojo filmuodamasis naujausiame Michaelo Bay prodiusuojamame filme „Vėžliukai nindzės“. M.Fox neslepia – tai buvo tikrų tikriausia staigmena ir išties didelis iššūkis tiek jai, tiek kolegoms.

„Visos moterys, kurios turi vaikų, žino, koks sunkus būna pirmasis trimestras. Mane nuolat pykino, jaučiau šleikštulį nuo pat ryto iki vakaro. O juk filmavausi veiksmo filme, kuriame reikėjo nuolat judėti ir atlikti daugybę triukų!“, – prisimena M.Fox.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.