T.Swift ir vėl bičiuliaujasi su S.Gomez

Pastaruoju metu žiniasklaidoje netilo kalbos apie braškančią atlikėjų Taylor Swift ir Selenos Gomez draugystę. Ilgą laiką sklandė kalbos, kad popmuzikos atlikėja T.Swift su ilgamete drauge nebenori turėti nieko bendro. To priežastis – vis dar besitęsiantis S.Gomez romanas su buvusiu vaikinu Justinu Bieberiu. Tačiau metiniame Annos Wintour Kostiumo instituto pokylyje Metropoliteno muziejuje bičiulės ir vėl pastebėtos drauge.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 5:18 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:15 AM

Atlikėja S.Gomez pasinaudojo socialinių tinklų galia ir įkėlė trumpą vaizdo įrašą, kuriame ji šėlioja su populiariąja T.Swift. Prie vaizdo įrašo buvo paliktas prierašas: „Kartais viskas, ko nori, – tiesiog būti su žmogumi, kuris žino visas tavo paslaptis.“ Atrodo, kad taip S.Gomez tik dar kartą patvirtino, kad draugiškų santykių krizė – jau praeityje.

Primename, kad praėjusią savaitę portalas „Radaronline“ pranešė, jog S.Gomez visokeriopai atsiskyrė nuo savo bičiulės T.Swift, teigdama, kad ši – tiesiog nuoboda.

„Vos tik tėvai nustojo prižiūrėti Seleną, ši vėl ėmė susitikinėti su Justinu. Jos tėvai visai juo nesižavi. T.Swift – taip pat, ji tiesiog nustojo bendrauti su Selena, kai šioji sugrįžo į maištaujančio paauglio glėbį. Nepaisant to, kad dabar S.Gomez ir J.Bieberis nebe pora, problematiški jų santykiai vis dar yra jautri tema T.Swift“, – portalui teigė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.