Kūdikis N.Kidman gelbės nuo skyrybų

Populiari aktorė Nicole Kidman, ką tik sukūrusi Monako kunigaikštienės Grace vaidmenį filme „Monako kunigaikštienė“, planuoja dar vieną vaiką, kurį išnešiotų pakaitinė motina.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:01 PM

Holivudo aktorė įsitikinusi, kad kūdikis išgelbėtų braškančią jos ir Keitho Urbano santuoką. Pora jau augina dvi dukteris – penkiametę Sunday, kurią pagimdė pati Nicole, ir Faith, kurią išnešiojo pakaitinė motina.

„Keithas tikisi sūnaus, – cituoja savo šaltinį JAV leidinys „National Enquirer“. – Vaiko planavimas juos suartina.“

Pati 46 metų N.Kidman, kaip teigia šaltiniai, taip bando įveikti jos gyvenime prasidėjusią juodą atkarpą.

Nicole jaudinasi dėl ilgo išsiskyrimo su vyru, kuris dirba vieno amerikiečių televizijos šou vertinimo komisijoje.

Ją liūdina kalbos apie filmo „Monako kunigaikštienė“, kuriame ji ką tik sukūrė pagrindinį vaidmenį, nesėkmę, ją pribloškė artimos draugės drabužių dizainerės ir manekenės L’Wren Scott savižudybė.

„Tie, kurie yra šalia Nicole, sunerimę dėl jos emocinės ir fizinės būsenos. Ji atšaukia susitikimus su draugais, ji nusiminusi ir sugniuždyta. Nicole atrodo, kad visas pasaulis nuo jos nusisuko.

Ji stengiasi atrodyti žvali plėšydamasi tarp šeimos ir darbo, bet šypsena slepia savo skausmą“, – rašo laikraščiai.

Šią savaitę prasidėjęs vienas garsiausių pasaulyje Kanų kino festivalis per atidarymą parodė filmą „Monako kunigaikštienė“, pasakojantį apie amerikiečių aktorės Grace Kelly, tapusios Monako kunigaikščio Rainier žmona, vieną dramatiškiausių gyvenimo momentų.

Per spaudos konferenciją pristatydama filmą N.Kidman sakė, kad G.Kelly istorija – tai istorija moters, kuri, iškilus dilemai „meilė arba kūryba“, pasirinko meilę.

Pačiai N.Kidman, jos žodžiais tariant, šitaip rinktis neteko. Bet jei būtų buvusi tokia situacija, ji, kaip ir jos herojė, pirmenybę būtų atidavusi meilei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.