K.Westas ir K.Kardashian išskrido į Airiją medaus mėnesio

Kanye Westas ir Kim Kardashian, kaip pranešama, pirmąsias dienas po savo vestuvių leidžia slapta išvykę medaus mėnesio į Airiją.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-05-26 13:56, atnaujinta 2018-02-13 12:39

Pora šeštadienį susituokė Florencijoje Italijoje, o sekmadienį išskrido į Korko grafystę Airijoje, praneša žiniasklaida.

Airijos dienraščio „Irish Independent“ redaktoriai praneša, kad reperis ir jo žmona, realybės televizijos žvaigždė, privačiu lėktuvu atskrido į Korko oro uostą ir išvažiavo penkių dienų atostogoms neskelbiamoje vietoje.

Tačiau netrukus jie turės nutraukti savo medaus mėnesį – tikimasi, kad jie savaitgalį dalyvaus K.Westo stilisto vestuvėse Prahoje, pranešė „E! News“.

Savaitę trukusi K.Westo ir K.Kardashian šventė prasidėjo Paryžiuje, kur ketvirtadienį įvyko nuotakos mergvakaris, o penktadienį buvo surengti prašmatnūs pusryčiai mados magnato Valentino dvare Prancūzijos kaime ir šventinė vakarienė su garsiais poros draugais Versalio rūmuose.

Po tos vakarienės koncertavo Lana Del Rey, o tarp svečių buvo dizaineris Alexanderas Wangas, režisierius Steve'as McQueenas, iliuzionistas Davidas Blaine'as , teniso žvaigždė Serena Williams, reperiai Big Seanas ir Tyga.

Pačios vestuvės įvyko Florencijos 16-ojo amžiaus Belvederės forte, joje dalyvavo 100 artimiausių poros draugų ir giminaičių.

„E! News“ pranešė, kad K.Kardashian mama Kris Jenner per priėmimą pasakė emocingą kalbą ir kad K.Westas taip pat jausmingai kalbėjo apie savo nuotaką ir Kardashianų šeimą, kurią pavadino „nuostabiausiais mūsų laikų žmonėmis“.

Informuotas šaltinis sakė, kad pirmasis jaunavedžių šokis buvo šokamas skambant Ettos James muzikai, o K.Westas net paėmė mikrofoną ir dainavo „gyvai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.