Jennifer Lopez mylimasis įsivėlė į skandalą su transseksualu

Popmuzikos atlikėjos Jennifer Lopez berniukas žaisliukas Casperas Smartas, regis, užsitraukė ne tik visuotinę gėda, bet ir mylimosios nemalonę. Žiniasklaidoje pasklido kalbos apie tai, kad transseksuali moteris yra pasiryžusi parduoti pikantišką jų susirašinėjimą užsienio leidiniams. Be to, moteris tikina turinti ir kompromituojančias nuotraukas, kuriose C.Smartas demonstruoja vyrišką savo pasididžiavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 30, 2014, 7:41 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:17 AM

Portalo „TheDirty.com“ redaktorius Nikas Richie'is tikina, kad transseksuali manekenė Sofie Vissa visai neseniai pateikė jam itin viliojamą pasiūlymą: kompromituojanti medžiaga mainais į stambią sumelę. S.Vissa taip pat atsiuntė įrodymų – susirašinėjimą su C.Smartu. Jį, anot moters, J.Lopez mylimasis ištrynė saugumo sumetimais.

„Galiu patvirtinti, kad S.Vissa turi nuogo C.Smarto nuotraukas. Ji stengiasi parduoti nuotraukas ir visą jų susirašinėjimą. Ta moteris turi planą. Iš pradžių C.Smartas komentavo viešai publikuojamas S.Vissa nuotraukas, tačiau netrukus užsigeidė pabendrauti privačiomis žinutėmis. Nesuprantu, kaip jis gali būti toks idiotas? Įtariu, kad jis nė nežino, kad S.Vissa yra vyras“, – teigia N.Richie'is.

Portalui „NewYorkdailynews“ susisiekus su C.Smarto atstovu spaudai, iš oficialios J.Lopez mylimojo paskyros netrukus buvo ištrinti kai kurie vaizdo įrašai bei nuotraukos.

C.Smarto atstovas spaudai taip pat pareiškė, kad socialiniuose tinkluose yra daugybė netikrų šokėjo anketų ir patikino, kad pateiktose nuotraukose - tikrai ne J.Lopez mylimasis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.