„Aerosmith“ lyderį Lietuvoje lydėjo žavi mylimoji

Kai praėjusią savaitę garsioji JAV grupė „Aerosmith“ lankėsi Lietuvoje, akylesni gerbėjai pastebėjo – grupės komandoje buvo moteris, apie kurios ir dainininko Steveno Tylerio artimus santykius šiuo metu trimituoja Vakarų žiniasklaida.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2014, 6:26 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:56 AM

Dainininką visur lydėjo mergina su tamsiais akiniais. Tiesa, rokerio palydoje ji dažniausiai S.Tylerio laikėsi kelių metrų atstumu, tačiau grupei išvykstant sėdo į S.Tylerio automobilį.

Atrodo, kad tai katės ir pelės žaidimai su žurnalistais ir fotografais. Pramogų pasaulio užkulisiuose jau keletą mėnesių kalbama, jog su žavia asistente Aimee Preston rokerį sieja ne tik darbo, bet ir romantiški santykiai.

Tikslus Aimee amžius nežinomas – spėjama, kad ji už „Aerosmith“ lyderį jaunesnė maždaug 40 metų. Anksčiau moteris buvo ištekėjusi už pramogų verslo agento Scotto Schachterio, rašo žurnalas „Stilius".

Pats S.Tyleris dabar irgi neįsipareigojęs – pernai nutrūko jo sužadėtuvės su Erin Brady, kuri buvo jo draugužė net septynerius metus.

Šį pavasarį Stevenas ir Aimee buvo nufotografuoti Havajuose – apsikabinę stebėjo saulėlydį. Stevenas asistentę vedasi į krepšinio rungtynes, garsenybių vakarėlius, supažindino su daugeliu savo žymių draugų.

Tačiau atvirauti apie savo santykius jie nelinkę. Prieš koncertą Vilniuje žiūrovai ekrane pamatė vaizdą, kuriame S.Tyleris užkulisiuose juokais smaugia savo draugę. Abiejų šypsenos išdavė – būti kartu jiems smagu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.