Supermodelis Cara Delevingne įsijautė į motinos vaidmenį

Pašėlęs supermodelis Cara Delevingne savo gerbėjams pasirodė iš visai kitokios pusės nei buvo galima tikėtis. Sekmadienį ji savo socialiniame tinkle pasidalino ne viena nuotrauka, kurioje ji laiko kūdikį.

Cara Delevingne įsijautė į motinos vaidmenį.<br>Instagram nuotr.
Cara Delevingne įsijautė į motinos vaidmenį.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2014, 6:48 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:16 AM

Nuotraukose, kurias ji publikavo, Cara yra visiškai nepasidažiusi, tačiau laimingu ir angelišku veidu. Ne be reikalo supermodelio paviešintos nuotraukos gerbėjams sukėlė itin daug nuostabos ir susižavėjimo kupinų komentarų.

Kūdikį, su kuriuo įsiamžino Cara, birželio 10 d. pagimdė jos vyriausioji sesuo Chloe. Kaip matyti iš nuotraukų, berniuko gimimas garsiajai 21-erių manekenei sukėlė daug laimės ir emocijų. Be to, ji net turėdama nepaprastai įtemptą darbų grafiką, rado laiko pasidžiaugti mažyliu.

Rašydama komentarus po savo publikuotomis nuotraukomis Cara pasigėrėjimo kūdikiu neslėpė. „Mano mažasis sūnėnas Atticus! Kokia laimė“, - rašė modelis. O po kita nuotrauka puikavosi užrašas: „Aš myliu Atticus“.

Nuotraukose matyti, kad Cara ne tik turėjo galimybę pasūpuoti, bet ir pamaitinti mažylį.

Akimirksniu į tokią demonstruojamą Caros meilę kūdikiui reagavo ir jo tėvas, Chloe vyras Edwardas Grantas. Jis savo socialinio tinklo paskyroje taip pat pasidalino jaunosios tetos nuotrauka ir išdidžiai pranešė: „Tiek daug tetos meilės šį savaitgalį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.