Lady Gaga pasipuošė gundančiu nėriniuotu korsetu

Ekstavagantiškoji 28-erių metų Lady Gaga nuolat stebina savo stiliaus pokyčiais ir išradingumu. Tačiau šįkart popscenos žvaigždė įkvėpta retro mados, pasipuošė įspūdingu juodos spalvos nėriniuotu korsetu, kuris išryškino Lady Gagos apvalumus.

Lady Gaga.<br>„Instagram" nuotr.
Lady Gaga.<br>„Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 8:10 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:11 AM

Dainininkė gundančia nuotrauka pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“, kurioje įsiamžinusi tik savo kūną, o veidas tuo tarpu liko už nuotraukos ribų. Kairę Lady Gagos ranką puošė tatuiruotė.

„Naktis Toronte. Tai yra rimtai bloga romantika“, - pakomentavo nuotrauką Lady Gaga.

Kitose nuotraukose scenos žvaigždė pasipuošė juoda trumpa šukuosena, kurios pasirinkimą galėjo įtakoti kostiumų dizaineris Edith Head‘as. Dainininkės ausyse žibėjo masyvūs auskarai, o akis dengė akiniai nuo saulės. Rankoje laikė didelę balta vėduoklę iš plunksnų.

Vėliau Lady Gaga nutarė nusifotografuoti miegodama kartu su savo ištikimąja kompanione prancūzų buldogų veislės kalytę Asia. Pati scenos žvaigždė vilkėjo chalatą, o šunelį papuošė dideliu perlų vėriniu.

„Aš myliu ją ir savo gerbėjus. Negaliu sulaukti, kada ir jūs galėsite pasiklausyti mano naujojo albumo „Cheek to Cheek“. Mes klausėmes visą dieną. Aš dainavau ir užmigau“, - toliau savo romantiškąjį vakarą komentavo Lady Gaga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.