Selena Gomez mylimąjį Justiną Bieberį iškeitė į kitą vaikiną

Apie buvusį savo vaikiną Justiną Bieberį gražuolė Selena Gomez laiko galvoti nebeturi. Saulėtajame Santropeze, pietryčių Prancūzijoje atlikėja puikiai leidžia laiką su žymiais draugais ir su itin mielai atrodančiu naujuoju vaikinu.

Selena Gomez nestokoja dėmesio naujajam vaikinui.<br>AOP nuotr.
Selena Gomez nestokoja dėmesio naujajam vaikinui.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 4:32 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:01 PM

Su simpatišku bičiuliu besimėgaujanti vandens pramogomis S.Gomez buvo pastebėta švenčiant jos 22-ąjį gimtadienį. Pora buvo nufotografuotą kartu ant vandens motociklo, atlikėja savo naująją simpatiją buvo meiliai apsikabinusi, o jų džiaugsmą išdavė veidus papuošusios plačios šypsenos. Kiek vėliau pora buvo pastebėta besilaikanti už rankų ir besidalinanti tuo pačiu rankšluosčiu.

Kaip rašo leidinys „E! News“, naujoji S.Gomez simpatija yra Tommaso Chiabra, kompanijos „Royal Yacht Supplies“ įkūrėjas. Kiek anksčiau dar šiais metais, gražuolis buvo siejamas su serialo „Gossip Girl“ aktore Jessica Szohr.

Atrodo, kad S.Gomez savo naujųjų jausmų slėpti net ir neketina. Švęsdama gimtadienį daugybę nuotraukų ji pasidalino ir su savo gerbėjais socialiniame tinkle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.