Beyonce nedalyvavo K.Kardashian vestuvėse, nes tai - žemas lygis

Viena garsiausių pramogų pasaulio porų, reperis Jay-Z ir popmuzikos diva Beyonce mėgaujasi neregėtais šlovės spinduliais. Nepriekaištingą reputaciją pelniusi šeima, regis, dėl savo statuso gali nusispjauti ir į draugus. Porai artimas šaltinis atskleidė, kad atlikėjai atsisakė dalyvauti Kim Kardashian ir Kanye Westo vestuvėse, mat jiems tai būtų lyg pažeminimas.

Beyonce dalyvauti K.Kardashian vestuvėse - pernelyg žemas lygis.<br>AOP nuotr.
Beyonce dalyvauti K.Kardashian vestuvėse - pernelyg žemas lygis.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 29, 2014, 11:19 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:53 PM

Pasak šaltinių, viena populiariausių muzikos industrijos porų atsisakė dalyvauti pompastiškoje tuoktuvių ceremonijoje ir dar dėl vienos priežasties – Beyonce nenorėjo būti užgožta jaunosios.

„Jiedu kaip įmanydami stengiasi apsaugoti savo nepriekaištingą reputaciją. Beyonce nenorėjo nusileisti iki K.Kardashian lygmens, o juolab – leisti Kim pasijausti taip, lyg ji prilygtų Beyonce.

Jay-Z niekuomet nenorėjo, kad Kanye susidėtų su Kim – jis mano, kad tai žemina reperį ir smukdo jo karjerą. Manau, kad prie altoriaus vesdamasis Kim, Kanye neteko Jay-Z pagarbos“, – teigė porai artimas šaltinis.

Atsisakę dalyvauti pompastiškoje vestuvių ceremonijoje Jay-Z ir Beyonce praleido ramų savaitgalį su savo dukra Blue Ivy.

„Jay-Z ir Beyonce vestuvių ceremonija buvo itin kruopščiai slepiama ir skirta išskirtinai tik artimiausiems poros draugams bei šeimos nariams. Kim ir Kanye vestuvės buvo visiška priešingybė ir Beyonce manė, kad tai ne kas kita, kaip tuštybių mugė“, – pridūrė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?