J.Aniston tikina gyvenanti visavertį gyvenimą ir be vaikų

Apie Holivudo aktorės ir buvusios kultinio serialo „Draugai“ žvaigždės Jennifer Aniston gyvenimą nuolat sklando įvairiausio plauko kalbos. Skyrybos, sužadėtuvės, vestuvės, neištikimybė – visa tai kursto gerbėjų smalsumą ir duoda peno apkalboms. Tačiau viena tema, periodiškai šmėkščiojanti žiniasklaidoje ir nuolat varanti aktorę iš proto, – nėštumas. Neapsikentusi žvaigždė per vieną televizijos laidą išrėžė, ką galvoja šia tema.

J.Aniston tikina gyvenanti visavertį gyvenimą ir neturėdama vaikų.<br>AOP nuotr.
J.Aniston tikina gyvenanti visavertį gyvenimą ir neturėdama vaikų.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2014, 10:11 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:39 AM

„Aš neturiu sąrašo, kuriame būtų surašyti visi dalykai, kuriuos privalau įgyvendinti, antraip nuvilsiu save ir neatskleisiu savo moteriškojo potencialo“, – laidos „Today show“ vedėjui Carsonui Daly teigė jaudulio neslėpusi J.Aniston.

Aktorė pridūrė, kad jaučiasi gyvenanti visavertį gyvenimą neturėdama vaikų ir niekaip negali suvokti, kodėl aplinkiniai taip domisi jos asmeniniu gyvenimu. Moteris prisipažino, kad nė už ką nekeistų savo gyvenimo – nei praeities, nei dabarties.

„Tai niekada nesibaigiančios temos... Ar jau susituokei? Ar planuoji šeimos pagausėjimą?“ – giliai atsidususi teigė 45-erių žvaigždė.

Kai C.Daly aktorės paklausė, kodėl nepažįstamieji nepaliaujamai domisi kiekvienu jos asmeninio gyvenimo aspektu, J.Aniston teliko gūžtelėti pečiais.

„Jei turite atsakymą į šį klausimą, prašau, leiskite man jį žinoti“, – viltingai paprašė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.