Skandalingoji Miley Cyrus džiaugiasi nauju užpakaliuku

Niekas nepaneigs, kad dainininkė Miley Cyrus yra viena prieštaringiausiai vertinamų šių dienų žvaigždžių. Per koncertus ji vaizduoja vemianti ar besimasturbuojanti, jodinėja ant milžiniško dešrainio. Toks elgesys jau tapo jos vizitine kortele.

Miley Cyrus džiaugėsi nauju užpakaliuku.<br>"Instagram" nuotr.
Miley Cyrus džiaugėsi nauju užpakaliuku.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 12:28, atnaujinta 2018-01-30 14:14

Trečiadienio vakarą visą šią erotinę popuri papildė dar ir dirbtiniai milžiniški sėdmenys, kuriais „pasipuošė“ pati Miley. Niekas net neabejoja, kad toks atlikėjos akibrokštas gali įžiebti nesantaiką tarp jos ir reperės Nicki Minaj, kuri nuolat pabrėžia faktą, jog turi gana nemažą užpakaliuką.

Maža to, tai jau ne pirmas kartas kai Miley pasijuokia iš kolegės. Rugpjūčio viduryje M.Cyrus išsityčiojo iš Nicki, kurios singlo „Anaconda“ viršelis buvo karštai kritikuojamas dėl itin provokuojančios nuotraukos. Visa jos esmė – solidus atlikėjos užpakaliukas, kurį ji pridengusi tik rožinėmis kelnaitėmis su juostele.

Tuomet M.Cyrus pasidalino šmaikščia singlo viršelio reprodukcija, kurioje į provokuojančia poza tupinčios N.Minaj kūną ji įmontavo savo veidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.