Viešumoje pasirodžiusi G. Clooney žmona atrodė pritrenkiančiai

Bučinys buvo ilgas, tortas – dieviškas, o šokiai užtruko kone iki aušros, bet George'as Clooney ir Amal Alamuddin pirmąją savo, kaip sutuoktinių, dieną, turėjo praleisti sekmadieniniu pasiplaukiojimu gondola po Veneciją.

Pirmąją vedybinio gyvenimo dieną George'as ir Amal ketina praleisti plaukiodami gondolomis.<br>Scanpix nuotr.
Pirmąją vedybinio gyvenimo dieną George'as ir Amal ketina praleisti plaukiodami gondolomis.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 28, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:42 AM

Entuziastingai nusiteikusių turistų ir žiniasklaidos atstovų ordos stebėjo jų viešbutį vildamiesi pamatyti pirmą viešą Holivudo širdžių ėdiko ir jo nuotakos pasirodymą. Kai kuriems jų pasisekė - sutuoktiniai išvyko į miestą laivu-taksi.

Pirmą kartą nuo penktadienio viešumoje pasirodžiusi Amal atrodė pritrenkiančiai - „Giambattista Valli“ balta pūsta suknelė, dekoruota gėlėmis, jai idealiai tiko.

Plaukdami laivu įsimylėjėliai nenuleido vienas nuo kito ne tik akių, bet ir rankų. Jas puošė smulkūs vestuviniai žiedai.

G.Clooney ir Libane gimusi britų teisininkė A.Alamuddin „Taip“ vienas kitam ištarė šeštadienį vakare, per privačią ceremoniją pribloškiamo grožio rūmuose įsikūrusiame viešbutyje „Aman“, kuriai vadovavo žurnalistas ir buvęs Romos meras Walteris Veltroni.

Po ceremonijos šios didžiausią dėmesį per kelerius pastaruosius metus pritraukusios įžymybių vestuvės buvo atšvęstos pobūviu su ryškiausių žvaigždžių statusą turinčiais draugais.

Tikėtasi, kad pora oficialiai susituoks per civilinę ceremoniją pirmadienį, 14-ojo amžiaus rūmuose įsikūrusioje Venecijos rotušėje. Kol kas neaišku, ar ta ceremonija vis dar įvyks.

A.Alamuddin, kuri, kaip kalbama, savaitgaliui pasiruošė 12 apdarų komplektų, kateriu atvykdama su G.Clooney vilkėjo juodai ir baltai dryžuotą suknelę.

Penktadienio vakarui, kai šventė su draugėmis, 36 metų teisininkė vilkėjo oficialesnę raudoną suknelę su juodais drugelių raštais, o vestuvėms, kaip teigiama, išsirinko „Alexander McQueen“ suknią. Tačiau ji buvo viena iš nedaugelio, kurios paparacai šeštadienio vakarą taip ir neišvydo.

Švilpimas ir sveikinimo šūksniai lydėjo tą akimirką, kai aktorius apkabino žmoną vestuvių bučiniui, bet jo rankos taip drebėjo, kad jam sunkiai sekėsi pjaustyti vestuvinį tortą, sakė vienas viešbučiui artimas šaltinis.

Vestuvių svečiai, tarp jų – Mattas Damonas, Billas Murray, Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu, kuris, kaip kalbama, buvo G.Clooney vyriausiasis pabrolys, pagal „Blondie“, „Jackson 5“ ir „Daft Punk“ hitus šoko iki paryčių.

Tie, kurie nesistengė išmiegoti pagirias, sekmadienį turėjo susirinkti prašmatnių vėlyvų pusryčių „Cipriani“ sode arba gaivintis „Kruvinosiomis Merėmis“ ant šezlongų prie šio prabangaus viešbučio baseino.

Tačiau tarp paparacų, apgulusių viešbutį kateriais, sklandė gandai, kad jaunavedžiai Clooney kelioms valandoms paliks savo svečius ir perplauks per kanalų miestą, galbūt sustodami prie istorinio Atodūsių tilto, kur, kaip teigia legenda, įsimylėjėliai bučiniu užsitikrina sau amžiną palaimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.