Jaunavedys G. Clooney: „Santuoka - visai nieko sau dalykas“

Ilgametis vienišius

53-jų G.Clooney žunalui sakė, kad santuoka yra „visai nieko sau“ dalykas ir pridūrė, kad Italija yra nuostabi vieta tuoktis.<br>AP nuotr.
53-jų G.Clooney žunalui sakė, kad santuoka yra „visai nieko sau“ dalykas ir pridūrė, kad Italija yra nuostabi vieta tuoktis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-30 20:13, atnaujinta 2018-01-29 02:05

Holivudo aktorius, kuris po santuokos su aktore Talia Balsam iširimo 1993 metais buvo prisiekęs daugiau nebevesti, savaitgalį susituokė Venecijoje pasaulio garsenybių akivaizdoje, o pirmadienį įformino civilinę santuoką.

Prabangus vestuvių pokylis, kuris vyko „Aman Canal Grande“ centre, buvo smulkiai aprašytas žurnale „People“. Sprendžiant iš nuotraukų, jame dalyvavo tokios garsenybės kaip Mattas Damonas. Kituose kadruose matyti, kaip jaunavedžiai pjausto didžiulį vestuvių tortą ir kartu pozuoja fotografams, demonstruodami jaunosios „Oscar de la Renta“ apdarą.

53-jų G.Clooney žunalui sakė, kad santuoka yra „visai nieko sau“ dalykas ir pridūrė, kad Italija yra nuostabi vieta tuoktis.

Venecija yra romantiškiausias miestas pasaulyje... Mes susitikome Italijoje. Čia turime namus. Žinojome, kad čia norėsime susituokti“, – kalbėjo aktorius.

Kalbėdamas apie ateitį „Oskaro“ laureatas sakė: „Mes laukiame visko“.

Straipsnyje taip pat rašoma, kad per ceremoniją skambėjo Irvingo Berlino kūrinys „Always“, kadangi būtent pagal šią melodiją šoko G.Clooney tėvai per savo vestuves. Tuo tarpu jaunieji savo pirmajam šokiui pasirinko Cole'o Porterio dainą „Why Shouldn't I?“.

Vestuvių svečiams jaunieji paruošė dėkingumo dovanas, tarp kurių buvo grotuvų „iPod“ su jaunavedžių mėgstamiausia muzika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.