Victoria Beckham pelnė pirmą vietą geriausių britų vadovų sąraše

Buvusi popmuzikos žvaigždė ir modelis, o dabar – mados verslininkė Victoria Beckham šiemet pelnė pirmą vietą Didžiosios Britanijos 100 geriausių vadovų sąraše, už „puikiai sureguliuotą verslo įžvalgumą“.

Victoria Beckham pelnė pirmą vietą geriausių britų vadovų sąraše<br>Scanpix / AFP nuotr.
Victoria Beckham pelnė pirmą vietą geriausių britų vadovų sąraše<br>Scanpix / AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 27, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:59 PM

„Verslininkė, kuri anksčiau buvo žinoma kaip „Posh Spice“, dabar yra podiumų karalienė“, – apie šią 40 metų moterį, keturių vaikų motiną ir futbolo žvaigždės Davido Beckhamo žmoną rašė žurnalas „Management Today“.

V.Beckham savo verslą per pastaruosius penkerius išplėtė nuo 1 mln. svarų (1,3 mln. eurų) metinės apyvartos iki 30 mln. svarų ir nuo trijų darbuotojų iki 100.

Savo prekės ženklą ji pristatė 2008 metais, o praėjusį mėnesį atidarė didelę parduotuvę prestižiniame Meifero rajone Londono centre.

Sąraše, kuris buvo paskelbtas sekmadienį ir apie kurį britų žiniasklaida paskelbė pirmadienį, yra 15 moterų – kiek daugiau nei 2011 metų sąraše, kuriame dailiosios lyties atstovių buvo 11.

Šiemetiniame sąraše taip pat yra devyni Pietų Azijos kilmės Britanijos bendruomenės atstovai, tarp jų – antroje vietoje esanti brolio ir sesers komanda Amitas ir Meeta Pateliai, turintys farmacijos verslą.

Trečioje vietoje yra Mahmudas Kamani iš mados interneto svetainės Boohoo.com.

„Management Today“ nurodė, kad šie 100 vadovų įrodė esantys „realūs darbo vietų kūrėjai“, per pastaruosius penkerius metus pridėję 61 556 darbuotojus ir dabar iš viso turintys 158 189 darbuotojų. Tai daug didesnis darbo vietų skaičiaus augimas nei apskritai Britanijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.