R. Reynoldsas: „Žmona man nebėra svarbiausias žmogus pasaulyje“

Šmaikštuolis Ryanas Reynoldsas tikina, kad gražuolė žmona Blake Lively nebėra svarbiausias žmogus jo gyvenime. Dabar šis titulas tenka jų pirmagimei Violet, dėl kurios garsusis tėtis pasiryžęs bet kam.

Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively susituokė dar 2012 metais.<br>AOP nuotr.
Ryanas Reynoldsas ir Blake Lively susituokė dar 2012 metais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 7:18 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:58 PM

„Anksčiau žmonai nuolat sakiau, jog galėčiau savo kūnu uždengti ją nuo atskriejančios kulkos. Kartodavau, jog ji – toji vienintelė, didžiausia mano gyvenimo meilė. Tačiau pirmąjį kartą išvydęs savo dukrą suvokiau – jei mūsų šeimą kas nors pultų, pasinaudočiau Blake kaip gyvu šydu, kad apsaugočiau mažylę Violet“, – šmaikštavo R.Reynoldsas, pridurdamas, kad vaiko gimimas, vis dėlto, privertė jį pamilti savo žmoną dar karščiau.

Primename, kad B.Lively ir R.Reynoldso pirmagimė Violet gimė praėjusių metų gruodžio mėnesį, poros namuose Bedforde, Niujorke.

Blake apie nėštumą paskelbė savo gyvenimo būdo svetainėje „Preserve“, o štai Ryanas praėjusiais metais žurnalui „People“ sakė: „Tiesiog nepaprastai džiaugiuosi, kad turėsiu bičiulį. Daugelis naujų tėčių yra linkę sustoti prie klaidų, kurių nenori daryti. Aš vis dar išgyvenu tą etapą, kai dėmesį esu sutelkęs pirmiausia į buvimą atviram ir suprantančiam, paliekančiam daug erdvės klaidai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.