Aktorė Lea DeLaria paskelbė apie sužadėtuves su moterimi

Porą 2012 metais supažindino L.DeLarios kolegė Emma Myles.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 7, 2015, 2:39 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 8:46 PM

56 metų L.DeLaria lemtingąjį klausimą uždavė per dūzges po Ekrano aktorių gildijos (SAG) apdovanojimų įteikimo praėjusį mėnesį, bet laikė tai paslaptyje iki ketvirtadienio vakaro, kai naujienas paskelbė nuo scenos per vieną renginį Lincolno centre Niujorke.

Eonline.com ji sakė: „Pasipiršau jai. Visi matė, kaip jaudinausi per SAG apdovanojimų ceremoniją. Buvau tokia pilna meilės. Tą vakarą atsigręžiau į ją per „Netflix“ vakarėlį ir paprašiau jos tuoktis su manimi. Mes paskelbėme tai visiems ten buvusiems savo draugams“.

Pora jau kuria planus dėl vestuvių ir aktorė prašys poros garsių draugų atlikti svarbius vaidmenis per jungtuvių ceremoniją.

„Tikrai turime kelias idėjas. Sandra Bernhardt mus sutuoks. Ji labai artima draugė ir ji atlieka apeigas. Iškart jai paskambinome. O Jesse Tyleris Fergusonas bus mano vyriausias pabrolys“, – sakė ji.

„Norime tai padaryti vasarą, kad galėtų dalyvauti visa mano aktorių grupė. Tačiau per mažai laiko, kad viską parengtume šiai vasarai. Mes galvojame apie 2016 metų liepą. Norime puikių, ilgų, romantiškų sužadėtuvių“, – pridūrė L.DeLaria.

Porą 2012 metais supažindino L.DeLarios kolegė Emma Myles.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.