Johnny Deppas vestuves švenčia Bahamose

Holivudo aktorius Johnny

Pora susipažino 2011 metais kino juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje, o susižadėjo 2013-aisiais.<br>AOP nuotr.
Pora susipažino 2011 metais kino juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje, o susižadėjo 2013-aisiais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 8, 2015, 2:09 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 7:31 PM

Kino sagos „Karibų piratai“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždė anksčiau šią savaitę vedė A.Heard per civilinę ceremoniją Los Andžele, o šeštadienį jie dar kartą prisiekė amžiną meilę 18 ha ploto saloje Bahamose, kurią jis nusipirko prieš 11 metų. Ta ceremonija įvyko paplūdimyje, šeimos narių ir draugų akivaizdoje.

Vienas svečias pasakojo Didžiosios Britanijos laikraščiui „Sunday Express“: „Amber pati pasidarė šukuoseną ir makiažą, o Johnny kaip visada buvo atsipalaidavęs. Tačiau jiedu išties švytėjo nuo trečiadienio, kai oficialiai tapo vyru ir žmona. ... Jie norėjo visa tai dar kartą padaryti paplūdimyje ir ... (atšvęsti) su draugais, ne jie myli tą salą ir nori, kad ji toliau būtų jų bendro gyvenimo dalimi.“

Pora susipažino 2011 metais kino juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje, o susižadėjo 2013-aisiais. J.Deppas turi du vaikus iš ankstesnio ryšio su dainininke Vanessa Paradis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.